Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suunnittelija (metsäpeura-aita), Pohjois-Pohjanmaa

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen. Liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.9.2022-15.10.2023 Eräpalvelujen metsäpeuratiimiin.

Tehtävänäsi on toteuttaa poronhoitoalueen etelärajan tuntumaan Pohjois-Pohjanmaalle mahdollisesti rakennettavan metsäpeura-aidan suunnittelu ja laatia aidan rakentamiselle kustannusarvio. Aidan tarkoituksena on estää metsäpeurojen ja porojen risteytyminen ja turvata näin metsäpeuran perimää. Suunnittelu toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Metsähallituksen metsäpeuratiimin ja sidosryhmien kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat mm.:

  • Suunnittelualueen maanomistajien tavoittaminen ja sopimusneuvottelut
  • Sidosryhmätapaamisten järjestäminen sekä muu sidosryhmäyhteistyö
  • Maastokäynnit
  • Aitalinjauksen ja tarvittavien erillisrakenteiden (esim. portit) sijainnin ja rakenteen suunnittelu 
  • Kustannusarvion laatiminen aidan rakentamisesta
  • Loppuraportin kirjoittamiseen osallistuminen
  • Hankkeen viestintään osallistuminen

Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, järjestelmällistä ja itsenäistä työskentelyotetta ja tehtävään soveltuvaa ammatillista tai korkeakoulututkintoa (esimerkiksi maantieteen opinnot voivat tarjota sopivat lähtökohdat). Porotalouden ja suunnittelualueen tuntemisesta, maastorakennuskokemuksesta sekä paikkatieto-osaamisesta on hyötyä. Työ edellyttää matkustamista Pohjois-Pohjanmaalla sekä satunnaisesti muualla Suomessa.

Toimipisteesi voi sijaita esimerkiksi Oulussa tai Pudasjärvellä tai muussa soveltuvassa Metsähallituksen toimipisteessä Pohjois-Pohjanmaalla tai Kainuussa. Osa tehtävistä on mahdollista hoitaa etätöinä. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässäsi 15.9.2022 alkaen, mutta tarvittaessa aloitusajankohdasta voidaan neuvotella. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 7.8.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa erikoissuunnittelija Milla Niemi (puh. 040 724 6267) ensisijaisesti maanantaina 4.7.2022 klo 9-15 ja erikoissuunnittelija Mikko Rautiainen (puh. 040 547 2392) välillä 25.-29.7.2022  Suosittelemme myös perehtymään Pohjois-Pohjanmaan metsäpeura-aidan esiselvityksestä julkaistuun raporttiin (https://julkaisut.metsa.fi/julkaisut/show/2712).


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suunnittelija (metsäpeura-aita), Pohjois-Pohjanmaa

Oulu
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 08.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti