Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Suunnittelija (petolinnut), Lapin luontopalvelut

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Lapin luontopalvelut -yksikköön ajalle 1.6.-31.8.2021

Suunnittelijana tehtäviisi kuuluvat muuttohaukan ja muiden Metsähallituksen vastuupetolintujen pesäpaikkojen etsiminen sekä tulevan Sallan kansallispuiston petolintujen pesäpaikkojen haku ja töistä raportointi. Maastotyöt tehdään pääosin keskisen ja itäisen Lapin alueilla. Toimipaikka on soveltuva ko. alueella sijaitseva Metsähallituksen toimipaikka. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa luonnontieteellisen alan koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kohdelajien ja muun petolintulajiston vankkaa tuntemusta. Työssä tarvitset lisäksi matkustusvalmiutta (useiden päivien työmatkat ovat tavallisia), hyviä maastossa liikkumisen taitoja vaativissa olosuhteissa sekä B-ajo-oikeutta. Majoitus matkoilla voi olla vaatimattomissa kämpissä tai teltassa. Toivomme sinulta myös hyviä yhteistyötaitoja ja itsenäistä otetta työhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.5.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. Kerrothan hakemuksessasi, mitä toimipaikkaa ensisijaisesti toivot. Emme käsittele sähköpostilla tulleita hakemuksia.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat erikoissuunnittelija Stefan Siivonen (puh. 040 8203832) ja ylitarkastaja Tuomo Ollila (puh. 0400 241 448).

Suunnittelija (petolinnut), Lapin luontopalvelut

Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus