Skip to main content

Suunnittelija, Valokuituverkot

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa.

Eltelin Communication-liiketoiminnalla on alan laajin ja kokenein henkilöstö palvelemassa kiinteiden verkkojen toimijoita. Meillä on yhdessä kumppanimme Valokuitusen kanssa käynnissä merkittävä tietoliikenneyhteyksien rakennushanke, jossa tuomme nopeita valokuituyhteyksiä yhä useamman suomalaisen saataville. Rakennamme verkkoa, jonka avulla ihmiset pystyvät entistä paremmin käyttämään niin viihteen kuin työnteon mahdollistavia yhteyksiä kodeistaan käsin. 

Nyt rakentamisen vauhti kiihtyy ja palkkaamme jopa satoja uusia työntekijöitä verkonrakennushankkeiden eri vaiheisiin. Tarjoamme alan osaajille töitä ja urapolun pitkäksi aikaa, joten lue lisää ja liity joukkoomme!

Haemme useita Valokuituverkon suunnittelijoita eri puolille Suomea. Tarkemmat paikkakunnat ja hakulinkit löydät alta.

Valokuituverkon suunnittelijana vastaat verkonomistajille rakennettavien kiinteiden televerkkojen toteutussuunnittelusta. Suunnittelijan työ sisältää mm. maastosuunnittelua, maankäyttölupien hankintaa, materiaalien määrittelyä, työkarttojen, kytkentäkuvien ja kustannusarvioiden toteuttamista sekä verkon dokumentaatiota. 

Mitä me etsimme?

Odotamme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö tai tieto- ja viestintätekniikan insinööri) tai muuta työkokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista. Meille tärkeintä on aktiivinen työotteesi ja halu oppia uutta ja kehittää itseäsi ammattilaisena. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja. Myös aikaisempi kokemus operaattorien käyttämien verkkojärjestelmien hallinnasta ja mikrokanavatekniikan tuntemus katsotaan eduksi.

Työntekijänä olet tarkka ja oma-aloitteinen. Olet sopeutuvainen ja valmis muutoksiin nopeasti kehittyvällä ja kasvavalla alalla.

Miksi meille?

Meidän tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka, ja Sinä olet tärkeä osa tiimiämme sekä yhteistä menestystämme. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen toimenkuvan alan johtavassa infranet-yhtiössä. Meillä pääset jatkuvasti kehittämään omaa osaamistasi mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden tuella.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Laitathan hakemuksesi näiden ao. linkkien kautta viimeistään 9.10.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana:

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, olethan yhteydessä Riikka Öörniin, puh. 040 507 7916 tai sähköpostitse riikka.oorni@biisoni.fi.

Lue lisää Eltelistä työnantajana täällä: Ura Eltelillä - Eltelnetworks.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: 

LinkedIn: Eltel Networks 

Instagram: eltelsuomi 

Facebook: Eltel Suomi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suunnittelija, Valokuituverkot

Kuopio
Lappeenranta
Tampere
Helsinki
Seinäjoki
Turku
Oulu
Jyväskylä
Joensuu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 29.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti