Skip to main content

Suunnittelu- / projektipäällikkö, Rakka Asunnot Oy

Haussa suunnitteluohjauksen ammattilainen. Onko sinulla kokemusta asuntotuotannon suunnittelusta ja projektinjohtamisesta?

Rakka Asunnot Oy etsii kauttamme SUUNNITTELU- / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Tehtäviisi kuuluu toteutussuunnittelun johtaminen luonnossuunnitelman pohjalta sekä suunnitteluvaiheessa olevien hankkeiden saattaminen tuotantovaiheeseen. Osallistut suunnitteluaikataulun rakentamiseen ja organisoit, ohjaat suunnittelukokoukset sekä toimit tiiviissä yhteistyössä hankkeen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työssäsi pääset luomaan suunnitteluperiaatteita pien- ja kerrostaloihin ja hyödyntämään jo valmiita Rakan toimivia ratkaisumalleja.

Toivomme kokemusta suunnitteluprosessien johtamisesta, kykyä arvioida suunnitelmien kelpoisuutta sekä tunnistaa kehityskohtia. Sinulla on hyvä aikataulujen ja projektien hallintakyky sekä hyvät ihmissuhdetaidot. Omalla esimerkilläsi osaat motivoida henkilöstöä hyviin suorituksiin. Tehtävään soveltuvaa teknillistä koulutustaustaa (esim. RI AMK/DI), tehokasta työskentelyä tukevat tietotekniset valmiudet ja kokemusta eri suunnitteluohjelmistoista.

Rakka Asunnot rakentaa laadukkaita rivi- ja paritalokoteja pääkaupunkiseudulle pohjoisella lämmöllä. Reiluus ja pohjoinen lämpö näkyvät teoissa – puhumme puun puolesta, annamme asuntojen avaruudelle reilusti tilaa ja teemme matkastasi kanssamme mukavan. Tyytyväiset asiakkaat ohjaavat toimintaamme. Teemme kaikki valintamme niin, että lopputuloksena syntyy laadukas ja kohtuuhintainen koti asiakkaallemme. Tämä tarkoittaa sitä, että teemme kohteemme alusta loppuun, aina tontin hankinnasta suunnitteluun ja kotien rakentamiseen muuttovalmiiksi asti. Juuremme ovat pohjoisesta ja olemme ylpeitä siitä! Rakka on kuin pala pohjoista luontoa, joka myös näkyy kodeissamme. Ne kestävät laatunsa ja tyylikkyytensä puolesta aikaa, ovat puurakentaisia ja tiloissa on panostettu viihtyisään avaruuteen. www.rakka-asunnot.fi

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen toimenkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen, liikunta- ja kulttuurietuineen. Tueksesi saat ammattitaitoisen ja osaavan tiimin, joka uskoo rentoon ja hauskaan yhdessä tekemiseen sekä työtäsi tehostavan toiminnanohjausjärjestelmän.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917.

Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti, täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suunnittelu- / projektipäällikkö, Rakka Asunnot Oy

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti