Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suunnitteluinsinööri, Laitossuunnittelu

Haluatko toimia tärkeänä suunnittelun linkkinä ja saada kokonaiskuvan mistä kaikista osa-alueista lämpö-/voimalaitos rakentuu?

Haemme määräaikaista (12kk) suunnitteluinsinööriä Valmetin Heat and Power Plants Technology Unit:n laitossuunnittelutiimiin. Tiimimme vastaa pienten ja keskisuurten lämpö- ja voimalaitosprojektien laitossuunnittelusta. Laitostyyppejä on useita erilaisia perustuen sekä kiinteille polttoaineille että öljylle ja  kaasulle.

Haettavan suunnitteluinsinöörin tehtävät tulevat painottumaan lay-out- ja kanavasuunnitteluun myynti- ja toimitusprojekteissa. Tehtävän pääsisältö ja vastuualueet ovat seuraavat:

 • Laitoksen 3D suunnittelu (perus- ja detaljisunnittelua)
 • Laite- ja kanavamallinus
 • Projektissa tarvittavien piirustusten laatiminen (kanavien piirustukset, lay-outit, kuormituspiirstukset, laitesijoittelupiirustukset, ym)
 • Hankintaineistojen laatiminen
 • Kommunikointi oman tiimin sisällä ja projektin muiden osapuolien kanssa
 • Aikataulun seuranta ja osallistuminen katselmuksiin projektien tarpeiden mukaisesti
 • Toimitettavan laitoskokonaisuuden sopimuksenmukaisuuden varmistaminen omalta osalta

Saat mahdollisuuden osallistua aktiivisesti edellä mainittuihin vaihteleviin tehtäviin sekä itsenäisesti että projektiryhmän jäsenenä kokemuksesi ja kykyjesi mukaan. Voit siis olla jo kokenut tekijä valmiina hyppäämään vaativampaan suunnittelijan rooliin tai kehittymishaluinen vastavalmistunut insinööri. Olemme sitoutuneita kouluttamaan sinusta alan huippuosaajan!

Odotuksemme sinulle

 • Insinööritutkinto (M.Sc. tai B.Sc.) koneensuunnittelun tai voimalaitostekniikan alalta
 • Suunnittelujärjestelmien tuntemus
 • Englanninkielen taito. Muu kielet, erityisesti Ruotsi on eduksi
 • Suunnittelukokemusta 1-3 vuotta
 • Konepaja- tai työmaakokemus on eduksi

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä uteliaisuutta ja kykyä omaksua asioita usealta eri tieteenalalta. Aiempi työkokemus laitossuunnittelusta, laivasuunnittelusta tai näihin liittyvästä valmistus-, asennus- tai kunnossapitotoiminnasta katsotaan eduksi.               

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on hyvä tiimihenki ja työkaveria ei jätetä. Saat hyvän perehdytyksen ja tuen kokeneilta kollegoiltasi.    

Lisätietoja       

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö  Kalle Salste, p. 040-581 6461. 30.6.2021 asti ja 26.7.2021 eteenpäin.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 31.8.2021. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Liity osaavaan tiimiimme tekemään yhdessä tuloksia laitossuunnittelun parissa!

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Suunnitteluinsinööri, Laitossuunnittelu

21200 Raisio
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus