Skip to main content

Suunnitteluinsinööri - Asetinlaitesuunnittelija

Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiatuotannon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo yli 130 rautaista alan ammattilaista monelta osaamisalalta. 

Lähdemme vahvistamaan suunnittelutiimiämme ja etsimme usean eri osaamisalan suunnitteluinsinöörejä liittymään joukkoomme. 

Etsimme asetinlaitetuotetiimiimme vakituiseen työsuhteeseen
SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Haluatko tehdä merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä ihmisien päivittäisen liikkumisen turvaamiseksi? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? 

Voit olla esimerkiksi joko suoraan koulun penkiltä valmistunut AMK-insinööri tai diplomi-insinööri, automaatiotekniikan- tai tietotekniikan koulutusalalta – tai miksei jo enemmän kokemusta kartuttanut huipputyyppi ajatuksena uusi urasuunta. Olemme varmoja, että onnistut tässä työssä, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta toiminnallisen turvallisuuden raamittamista tehtävistä tai suunnitelmallisesta ohjelmistokehityksestä. Työssä on eduksi, jos IEC 61508, tai CENELEC EN 50126, EN 50128 ja EN 50129 standardit ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja. 
Koulutus tai kokemuspohjaa tärkeämpää kuitenkin on innostunut asenne tehtävää kohtaan; olet utelias ja kiinnostunut alan viimeisimmistä teknologioista ja haluat tehdä merkityksellistä työtä tuhansien ihmisten päivittäisen arjen turvaamiseksi. 

Voit työskennellä joko pääkonttorillamme Mikkelissä tai toimistollamme Espoossa tai Oulussa. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös etänä, mutta teemme tiiviisti yhteistyötä, joten työ vaatii silloin tällöin matkustamista tiimin luokse Mikkeliin. 

Mitä asetinlaitesuunittelija tekee Miprolla?
Heti työssä aloittaessasi, tiimillä on meneillään rautatieohjelmistojen geneerisen tuoteosuuden päivitys sekä Mipron toimittamaan metrojärjestelmään liittyviä ohjelmistomuutoksia; pääset siis heti kiinni meidän liiketoiminnan keskiöön. Apunasi sinulla on alan ehdotonta kärkeä oleva tiimi sekä vuosikymmenien kokemus alalta; avaimet onnistumiseen ovat siis sinun käsissäsi. 

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Osaamisen jakaminen yrityksen sisällä Mipron oman koulutusakatemian avulla sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Hieman perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut kattavilla vapaa-ajan vakuutuslisillä sekä liikunta- ja kulttuurietu. 

Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?
Hae paikkaa jo nyt ennen kuin hakuaika umpeutuu 31.8.2021. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella tuotepäällikkö Sami Hyyryläiseltä sähköpostitse sami.hyyrylainen@mipro.fi tai puhelimitse +358 44 749 1206.

 

 

Suunnitteluinsinööri - Asetinlaitesuunnittelija

Mikkeli
Espoo
Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen
Ei työkokemusta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 26.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus