Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suunnittelupäällikkö, Voimansiirto

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueena on Pohjoismaat. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 5400 työntekijää, joista Suomessa 1500, ja konsernin liikevaihto oli 938 miljoonaaa euroa tilikaudella 2020. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Suomi on sitoutunut vähentämään kasvihuonepäästöjä, siirtymään sähkön tuontiriippuvuudesta omavaraisuuteen ja korvaamaan fossiilisiin polttoaineisiin perustuvaa tuotantoa. Lisäksi Suomessa oleva vanha verkko vaatii vähintäänkin peruskorjausta. Eltel tukee toimillaan näiden tavoitteiden täyttymistä ja osallistuu aktiivisesti kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville.

Jos haluat osaksi alan kehityksen etujoukkoja, jossa tekemistä riittää tulevillekin vuosikymmenille, olisitko Eltelin tuleva

Suunnittelupäällikkö, Voimansiirto

ja johtaisit yksikkösi kohti kunnianhimoista tavoitetta: Suomen paras voimajohtojen suunnitteluyksikkö?

Tittelistä huolimatta, aiempi kokemus suunnittelijana tai sähkön parista ei ole edellytys tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen; haussa on ihmisten johtaja, jolla on selkeä tahtotila viedä väkensä kohti asetettua visiota, tuloshakuisella ja positiivisen kehitysmyönteisellä otteellaan.

Suunnittelupäällikkönä vastaat yksikkösi operatiivisesta toiminnasta ja tuloksesta. Johdat ja kehität noin 20 henkilön yksikköä, johon kuuluu voimansiirron suunnittelun ammattilaisia. Suunnittelupäällikölle raportoi suoraan 5 henkilöä, joista 3 toimivat tiimipäällikköinä ja 2 suunnitteluassistentteina. Suunnittelupäällikkö vastaa asiakas- ja alihankintasuhteista sekä niihin liittyvistä sopimuksista, sekä huolehtii sopimusvelvoitteiden toteutumisesta. Lisäksi hän huolehtii tuotannon jatkuvasta kehittämisestä, tiimin tehokkuudesta, resurssoinnista sekä laatutavoitteista.

Raportoit tehtävässäsi voimansiirto-liiketoiminnan johtajalle ja toimipaikkasi sijaitsee missä tahansa Eltelin 60 Suomen toimipisteessä; kunhan olet valmis johtamaan joukkojasi myös läsnäolollasi Espoon toimistolla säännöllisesti. Korona-aikana elteliläiset suosivat etätöitä ja tämän yhdistäminen onnistuu myös jatkossa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto, esimerkiksi insinööri tai DI (sähkövoimatekniikka tai rakentaminen) tai työkokemuksen kautta hankittu vankka osaaminen.

Omaat kokemuksen infrarakentamisen projektiliiketoiminnasta sekä näyttöä tulosvastuullisessa esimiesroolissa toimimisesta. Omaat sujuvan suomen ja englannin kielitaidon, niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Aiempi kokemus voimansiirtoliiketoiminnasta on eduksesi, mutta pärjäät hyvin tehtävässä myös teräs-, betoni- tai vaikkapa siltarakennesuunnittelun taustallasi. Tahtotilasi tiimin tulokselliseen vetämiseen sekä parhaiden käytäntöjen jalkauttamiseen varmistaa tehtävässä menestymisesi.

Sähköosaamista tärkeämpää tehtävässä on kokemus suurista infrarakentamisprojekteista: voimansiirtoprojekteissa sähkö on vain pieni osa suunnittelua ja rakentamista. Lisäksi sähköosaajia Eltelistä löytyy useita satoja.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Jos et säikähdä Eltelin tekemisen meininkiä, vaan olet valmis käärimään hihasi ja ryhtymään hommiin, tervetuloa joukkoon -rakentamaan tulevaisuuden vihreämpää Suomea!

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/3eqbCdh

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi

Suunnittelupäällikkö, Voimansiirto

Eltel Networks / Compass HRG
Suomi
Kokopäiväinen, Etätyö, Vakituinen

Julkaistu 30.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
1 000 000 - 1 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus