Skip to main content

Suurtalouskokki Kuopioon

Vahvistamme nyt tyytyväisten työntekijöidemme joukkoa ja haemme ammattitaitoisia ja työtä pelkäämättömiä SUURTALOUSKOKKEJA Kuopion seudulle painottuen syksylle.

Sinulla on mahdollisuus työskennellä eri asiakasyrityksissämme Kuopion alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Tarjolla myös pidempiä työsuhteita, joissa työskentelet pidemmän jakson yhdessä työskentelypaikassa. Työkohteet vaihtelevat erilaisista lounasravintoloista ja palvelukeskuksista aina henkilöstöravintoloihin.

Toivomme, että sinulla on kokin ammattitutkinto ja mielellään myös aikaisempaa kokemusta suurtalouskokin töistä. Työssä tarvitset myös hygieniapassin sekä voimassa olevan salmonellatodistuksen, mutta voit hankkia nämä rekrytointiprosessin edetessä. Työotteesi on itsenäinen ja olet myös hyvä organisoimaan asioita. Työkohteet saattavat vaihdella, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Aloitamme hakemuskäsittelyn ja haastattelut saman tien, joten laita hakemuksesi kipin kapin!

Hae paikkaa viimeistään 21.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kalle-mauri.hautajarvi@barona.fi, 050 432 0337

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suurtalouskokki Kuopioon

Barona HoReCa
Kuopio
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Ylöjärvi
Barona HoReCa
Tampere
Barona HoReCa
Parainen
Barona HoReCa
Kuopio
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti