Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suurtalouskokki Tampereelle

WANTED: Etsimme ammattitaitoista, asiakaslähtöisesti toimivaa suurtalouskokkia työskentelemään Tampereen alueella!

Etsimme Baronalla suurtalouskokkeja työskentelemään asiakasyrityksessämme Pirkanmaan Voimialla. Työ painottuu arkiaamuihin ja -päiviin. Työtä on keikkaluontoisesti ja määräaikaisesti koulujen, päiväkotien sekä muiden laitosten keittiöillä koko Tampereen alueella.

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisesti vaihtelevissa tehtävissä ja kohteissa! Pääset tutustumaan erilaisiin paikkoihin ja kehittämään osaamistasi. Keikkatyöntekijänä sinulla on mahdollisuus täyttää kalenterisi oman käytettävyytesi mukaisesti. Keikkatyön lisäksi on mahdollista työllistyä myös pidempään määräaikaiseen sijaisuuteen, esimerkiksi syyslukukauden ajaksi.

Etsimällämme työntekijällä on alan tutkinto tai riittävää työkokemusta kokin työstä. Työssä tulee olla hygieniapassi sekä ajan tasalla oleva salmonellatodistus. Koulu- ja päiväkotikohteissa edellytämme rikostausselvitystä. Etsimme työntekijää, jolla on hyvä paineensietokyky, työhön tarttuva asenne sekä sujuva suomen kieli. Suurtalouskokin työtehtävät koostuvat raaka-aineiden tilaamisesta, vastaanottamisesta ja esikäsittelystä, ruoan ja lisäkkeiden valmistamisesta, astiahuollosta, keittiön puhtaanapidon tehtävistä ja omavalvonnasta. Työssä tarvitaan raaka-aineiden ja valmistumenetelmien tuntemusta sekä asiakaspalvelutaitoja. Erityisruokavalioiden tuntemus on eduksi.

Jos olet etsimämme toimeen tarttuva kokki, lähetä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä mukaan kuvat opinto- ja työtodistuksistasi sekä hygieniapassista. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hae paikkaa viimeistään 15.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: heta.penttila@barona.fi, +358 40 8202836

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Suurtalouskokki Tampereelle

Barona HoReCa
Tampere
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 16.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus