Skip to main content

Service Desk, tekninen asiantuntija

Office Innovations Finland tuottaa asiakkailleen laadukkaita dokumentin hallitaan sekä tulostusympäristöihin liittyviä palveluita. Yksinkertaistamme ja automatisoimme informaation hallintaan liittyvän dokumenttityöskentelyn prosessinne sekä tulostusympäristön toiminnot ja ylläpidon. Huolehdimme tulostuksen toimivuudesta ja kustannustehokkuudesta, työskentelytapojen järkevyydestä ja optimoinnista sekä näihin toimintoihin liittyvästä tuesta ja huolenpidosta. Luomme yrityksellenne tehokkaat, keskeytymättömät ja tuottavat dokumenttitoiminnot.

Etsimme nyt OIF:lle kokenutta

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen, OIF:n asiakkaiden monipuolisten IT-projektien, kuten tietoliikenne-, pilvi-, tietoturva-, järjestelmähallinta- ja muiden asennus-, kehitys- ja ylläpitoprojektien pariin. Tehtävässä toimit ns. kakkostason service desk-tehtävässä vaativimpien tukipyyntöjen parissa ja tuet sekä asiakkaita että myyntiä.

 

Odotamme sinulta vastaavaa kokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta sekä sitä, että olet toiminut menestyksekkäästi vastaavanlaisissa tehtävissä suurten palvelinympäristöjen parissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi vankkaa tietoliikenneteknologia- sekä tietokantaymmärrystä. Olet itseohjautuva ja ongelmanratkaisukykyinen tiimipelaaja.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Aiempaa todennettavaa kokemusta vastaavista tehtäväkokonaisuuksista vähintään muutaman vuoden ajalta
  • Laajaa ymmärrystä Microsoft-ympäristöistä (palvelin ja työasemat) sekä tietoliikenneteknologioista, tietokannoista ja pilviympäristöistä
  • Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito
  • Tulostus- ja dokumenttijärjestelmien tuntemus lasketaan eduksi
  • Myös Apple/Linux tuntemus katsotaan eduksi
  • Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito

Tarjoamme sinulle upean työmahdollisuuden vakaavaraisessa yrityksessä, viihtyisät työskentelytilat Office Innovations Finlandin toimistolla Espoon Kappelitiellä, osittaisen etätyömahdollisuuden sekä innostuneen ja ammattitaitoisen tiimin tuen tehtäviisi. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-16 välille. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, olemme valmiit etenemään nopeastikin, mutta kiirettä ei ole.


Kiinnostuitko? Mahtava juttu! Laitathan hakemuksesi alla olevasta linkistä, tietosuojasyistä emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla, joten älä turhaan aikaile. Lisätietoja antaa Go On Helsingin Katriina Rantanen p. 050 4777 966, ma-to klo 14-16 välisenä aikana. 

Go On Helsinki toimii Office Innovations Finlandin kumppanina tässä rekrytoinnissa ja työllistyt suoraan OIF:n omaan organisaatioon.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Service Desk, tekninen asiantuntija

Uusimaa
Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti