Skip to main content

Haluatko oppia uutta ja kehittää osaamistasi elektroniikkasuunnittelussa? Miltä kuulostaisi luoda maailman parhaimpia röntgen- ja lasertekniikkaan perustuvia analysaattoreita? Hienoa, sillä meillä on sinulle paikka auki!

Tällaista työtä on Suomessa harvoin tarjolla. Etsimme tiimiimme uutta Systems Engineeriä työskentelemään kiinnostavien ykkösluokan laitteiden ja tuotteiden pariin.

Espoossa toimiva Hitachi High-Tech Analytical Science on Hitachin tytäryhtiö, jossa kehitämme ja valmistamme luotettavia laitteita vaativiin materiaalianalyysisovelluksiin mm. ympäristönsuojelun, kierrätyksen ja laadunhallinnan aloilla. Keskitymme erityisesti röntgen- ja lasertekniikkaan perustuviin analysaattoreihin ja autamme tuhansia yrityksiä säästämään kustannuksia, minimoimaan riskejä sekä lisäämään tuotannon tehokkuutta.

Hitachi Ltd. on japanilainen monikansallinen yritys, jolla on liiketoimintaa lukuisilla aloilla IoT:stä infrastruktuuriin. Hitachi työllistää globaalisti yli 300 000 osaajaa, joista Espoossa työskentelee noin 70. Suomessa meillä on yli 50 vuoden kokemus alalta.

Systems Engineerin tehtävissä olet laaja-alaisesti mukana laitteiden ja tuotteiden systeemi- ja elektroniikkasuunnittelussa sekä R&D laboratoriotyöskentelyssä. Pääset soveltamaan osaamistasi vaihtelevien elektroniikkasuunnittelutehtävien parissa. Työskentelet yhdessä mekaniikka- ja softasuunnittelijoiden kanssa, jolloin eri osa-alueet integroituvat kokonaiseksi tuotteeksi. Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä opit lisää tekemällä.

Työpäiväsi sisältö riippuu projektien vaiheesta. Saatat esimerkiksi suunnitella piirikortin layoutia, testata ja korjata prototyyppiä, suorittaa viranomaishyväksyntätestejä, keskustella alihankkijan kanssa tai palaveerata soa- tai mekaniikkatiimin osaajien kanssa. Meillä työajat ovat joustavat, ja osa työstä mahdollista tehdä etänä.

Tukenasi on neljä muuta suunnittelijaa, joiden kanssa voit jutella asiasta kuin asiasta yhteisessä työhuoneessa. Lisäksi saat tehdä jatkuvaa yhteistyötä kokeneiden ohjelmistosuunnittelijoiden, tutkijoiden ja tuotepäälliköiden kanssa.

Pääset työskentelemään Espoon Perkkaalla sijaitsevissa moderneissa tiloissamme, jotka sijaitsevat 1,7 kilometrin päässä Sellon palveluista. Aamulla voit hurauttaa autolla parkkihalliimme tai hyödyntää Leppävaaran juna-asemalta kulkevaa ilmaista shuttle-bussia. Viihtyisä kahvila ja lounasravintola mahdollistavat rentouttavat aamiaiset ja lounashetket. Jos pidät kävelypalavereista tai happihyppelyistä, lähellä sijaitseva metsä ja ulkoilualueet tarjoavat niihin hyvät puitteet.

Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai alan kokenut osaaja. Sinulta tulisi löytyä käytännön kokemusta piirikorttisuunnittelusta ja halua kehittää taitojasi.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on kiinnostusta ja halua oppia uutta. Uskallat pyytää apua työkavereiltasi etkä pelkää virheitä. Olemme kansainvälinen yritys, joten tulet tarvitsemaan englannin kielen taitoa dokumentteja lukiessasi sekä viestiessäsi alihankkijoiden ja kollegojen kanssa.

Kompakti työyhteisömme takaa sen, että saat työskennellä lähellä tuotetta ja olla mukana aina suunnittelusta kokoonpanoon ja lanseeraamiseen asti. Saat toteuttaa ideoitasi ja vaikuttaa teknologiavalintoihin sekä omiin työtapoihisi.

Pääset tekemään maailmanluokan laitteita, jotka vaikuttavat positiivisesti yhteiskunnan erilaisiin haasteisiin ja joita hyödynnetään monissa kohteissa ympäri maailman.

Meillä sinun ei tarvitse istua ainoastaan tietokoneen ääressä, sillä pääset tekemään paljon myös käsilläsi. Työpäiväsi sisältävät mielenkiintoista tekniikkaa ja valtavasti mahdollisuuksia oppia uutta. Talosta löytyy huippuosaajia, jotka auttavat sinua laajentamaan osaamiskenttääsi.

Porukkamme ottaa sinut lämpimästi vastaan. Meillä tiimiydytään nopeasti ja viihdytään pitkään. Työyhteisöstämme löytyy ihmisiä erilaisilla taustoilla. Huomaat pian, miten hienoa on työskennellä monipuolisten ammattilaisten kanssa.

Meillä on kattavat työterveyspalvelut ja voit huolehtia hyvinvoinnistasi myös toimiston alakerrassa sijaitsevalla maksuttomalla kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunneilla.

Tehtävässä menestymistä auttaa, jos sinulla on kokemusta seuraavista:

  • Firmware-ohjelmointi C-kielellä
  • digitaalielektroniikka
  • PLD-suunnittelu VHDL:llä
  • monimutkaisten laitteiden systeemisuunnittelu
  • Python- tai Octave-ohjelmointikielet tai vastaavat.

Lisäksi olemme innoissamme, jos sinulla on kokemusta seuraavista:

  • Altium tai Pads-suunnitteluohjelmisto
  • röntgen- ja laserfysiikka
  • standardien ja määräysten tulkitseminen ja soveltaminen.

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.12.2021, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Haethan paikkaa pikimmiten, sillä kutsumme hakijoita haastatteluihin jo ennen hakuajan umpeutumista.

Olemme valmiit tekemään palkkauspäätöksen heti, kun sopiva osaaja löytyy. Töiden aloitusajankohta on sovittavissa, mutta toivomme, että voisit aloittaa meillä mahdollisimman pian. HR-tiimimme vastaa mielellään kysymyksiisi sähköpostitse osoitteessa HHA.FI.Recruitment@hitachi-hightech.com

System Engineer

Espoo
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 25.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus