Skip to main content

System Manager, toimitusketjun ohjaus K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 19.01.2022
Hakuaika päättyy: 13.02.2022

Oletko dynaaminen ideapankki, joka kykenee ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja on kaupallisesti suuntautunut? Kykenet ketterästi luovimaan eri liiketoimintojen välillä etsien aina uusia keinoja asiakkaidemme palvelukokemusten parantamiseksi. Digitaalinen maailma on kotikenttäsi ja osaat kääntää teknologian eduksesi muuttuvassa maailmassa.

Tule inspiroivaan porukkaamme päivittäistavarakaupan kehitystiimissä päästämään mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen. Toimit avainroolissa kehittäessämme kaupan toimitusketjua läpinäkyvämmäksi ja mahdollistaessamme tuotteiden ja raaka-aineiden parempaa seurattavuutta läpi päivittäistavarakaupan prosessien. Roolissasi pääset pohtimaan ostoprosessin, ennustamisen, täydentämisen ja toimitusketjun läpinäkyvyyden tulevaisuutta etenkin toiminnanohjausjärjestelmän näkökulmasta ja ohjaamaan niin pieniä kuin suuriakin askelia näiden prosessien kehittämisessä.

Ohjaat varmalla kädellä yhteistyökumppaniemme toteutustöitä, haet uusia luovia ratkaisuja yhdessä liiketoiminnan kanssa sekä kehität yhteisiä toimintaprosessejamme muun tiimin kanssa. Seuraat toteutusten etenemistä ja testaat ratkaisuja yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Olet halukas kokeilemaan uutta ja laajentamaan osaamistasi vanhojen ratkaisujen ulkopuolelle.

Odotamme sinulta:
- SAP ERP -järjestelmän tuntemusta, eritoten osto/tilausprosessien osalta
- ongelmanratkaisukykyä
- innovatiivista asennetta liiketoimintojen kehittämiseen
- kykyä katsoa järjestelmäkehitystä nykyisten ratkaisujen ulkopuolelta ja tuoda keskusteluun uusia mahdollisuuksia
- sujuvaa englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme
- kokemusta päivittäistavarakaupan toimitusketjun ohjauksen prosesseista
- data-analytiikan ja/tai ennustamisen ratkaisujen tunteminen on eduksi

K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa ja autokaupassa.

Tarjoamme sinulle:
- digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- tilaisuuden olla kehittämässä tulevaisuuden ratkaisuja päivittäistavarakaupan murroksessa
- näköalapaikan ja mahdollisuuden jättää oma sormenjälkesi päivittäistavarakaupan toimitusketjun ohjauksen järjestelmien kokonaisvaltaiseen uudistamiseen
- monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- konsernin laajan tuen

K-ryhmässä voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on monipuolista tietoa 1,5 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla kuluttaja- kuin yrityspuolellakin, sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin.

Digitaalisesti suuntautuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle tekijälle on tarjolla lukemattomasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutensa ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa 24.01. 13-14 tai 02.02. 13-14 Katariina Vuorio, puh 050 401 7954.
Täytämme paikan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haku päättyy 13.2.2022.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

System Manager, toimitusketjun ohjaus K-ryhmään

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti