Skip to main content

System Specialist / Järjestelmäasiantuntija – Ifolor Oy


Elämä on täynnä hetkiä – suuria ja pieniä, herkkiä ja voimakkaita. Hetket elävät mielessämme, mutta niitä on vaikea tallentaa. Onneksi meillä on valokuvat. Me ifolorilla autamme ja innostamme ihmisiä tallentamaan elämänsä tärkeimmät hetket kestäviksi muistoiksi – omaksi ja muiden iloksi. Ettei elämä unohtuisi.

Panostamme erityisesti digitaalisten palvelujemme kehittämiseen. Muutosmatkamme on ollut huikea, sillä olemme olleet mukana tallentamassa suomalaisten elämän huippuhetkiä vuodesta 1926, ja meidät on aiemmin tunnettu Helioksena, Kuva-Sampona ja Ifinä. Tiesitkö, että Kymppikuva on ympäri maailmaa levinnyt keksintömme?

Tänä päivänä meitä ifolorilaisia kuva-asiantuntijoita on Suomessa 70 ja joulusesonkina henkilöstön määrä kaksinkertaistuu. Olemme ylpeitä siitä, että Keravan kuvatehtaallamme syntyy vuosittain tilauksesta yli miljoonaa personoitua kuvateosta ja -tuotetta, jotka ilahduttavat asiakkaitamme ympäri Suomen. Haemme vahvaa kasvua muista Pohjoismaista, ensisijaisesti Ruotsista. Työssämme yhdistyy kotimaisuus ja kansainvälisyys. Olemme osa perheomisteista sveitsiläistä konsernia, joka toimii kaikkiaan 15 maassa.

Haemme nyt IT-infra tiimiimme sinua, monipuolisesta tekemisestä nauttiva

SYSTEM SPECIALIST / JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA

 

Pääset tekemään yhteistyötä laajasti ja päivittäin eri toimintojen kanssa Suomessa sekä Sveitsin emoyhtiön IT-tiimin kanssa.

Tehtäviisi kuuluu

 • Projektien suunnittelu ja läpivienti. Nämä projektit liittyvät esim. laitteistojen uusimisiin, päivityksiin sekä käyttöjärjestelmien, säännöstöjen ja käyttäjälaitteiden ylläpitoon.
 • Tässä tehtävässä olet avainroolissa varmistamassa, että ifolorilaiset voivat tehdä työtään sujuvasti. Tuet päivittäin käyttäjiä ja etsit ratkaisut ongelmiin.
 • Tietoturvan ylläpito ja kehittäminen.
 • Windows-palvelimien ylläpito.
 • Teams VoiP -järjestelmän ylläpito yhdessä emoyhtiön IT-osaston ja palveluntarjoajamme kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • Mainiota palveluasennetta, halua ratkaista ongelmia ja innostusta oppia uutta.
 • Soveltuvaa työkokemusta useamman vuoden ajalta.
 • Hyvää perustuntemusta Windows-käyttöjärjestelmistä, palvelemista ja Azuresta.
 • Tunnet Windows ja Azure AD:n ja sinulla on jonkun verran käyttökokemusta niistä.
 • Tunnet Group Policy:t ja sinulla on niistä käyttökokemusta.
 • Hyvää suomen kielen taitoa.
 • Yhteistyö emoyhtiön kollegoiden kanssa edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Mikäli taidat saksan kielen, pääset käyttämään myös sitä.

Käytössämme on teknologiat kuten VMware, Hyper-V, verkkolaitteet (Cisco, FortiGate ), Linux (Red Hat / CentOS). Teams VoiP -järjestelmät ja confluence-työkalut (Wiki, Jira) kuuluvat myös valikoimaan. Toivomme, että osa näistä on sinulle jo tuttuja.

Tarjoamme

Mahdollisuuden tehdä todella monipuolista työtä kivassa tiimissä ja merkityksellisten tuotteiden parissa, joilla on todella vahva kuluttajabrändi. Olemme sitoutuneet siihen, että pääset kasvattamaan asiantuntemustasi ja oppimaan uutta ja tukenasi on kokenut tiimi. Meillä toteutetaan monipaikkatyöskentelyä, joten Keravalla sijaitsevan kuvatehtaamme lisäksi voit työskennellä etänä. Luonnollisesti tarjoamme myös hyvät edut.

Voisiko tämä olla seuraava askel juuri sinun urallasi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kera "Hae paikkaa" -linkistä tai www.operaria.fi -sivuston kautta. 

Tässä rekrytoinnissa kumppanimme on Operaria Headhunting & Recruiting. Kysymyksiin tehtävästä ja hakuprosessista vastaa Operarian konsultti Juha-Erik Aaltonen 044 984 7636 tai juha-erik.aaltonen@operaria.fi. Ifolorista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.ifolor.fi/tietoa-ifolorista.

 

Avainsanat: ICT, palvelimet, Azure, Windows, järjestelmäasiantuntija