Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

System Specialist K-Ryhmään

System Specialist K-Ryhmään

Oletko dynaaminen ideapankki, joka kykenee ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja on kaupallisesti suuntautunut? Kykenet ketterästi luovimaan eri liiketoimintojen välillä etsien aina uusia keinoja asiakkaidemme palvelukokemusten parantamiseksi. Digitaalinen maailma on kotikenttäsi ja osaat kääntää teknologian eduksesi muuttuvassa maailmassa.

Tule inspiroivaan porukkaamme System Specialistin tehtävään päästämään mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen. System Specialistina tulet vastaamaan liiketoimintatarpeiden toteutumisesta EDI-yhteyksien rakentajana, ylläpitäjänä sekä päivittäistoimivuudesta vastaavana. Ensisijaisena vastuualueenasi on Onnisen Suomen EDI-palvelusta huolehtiminen. EDI-palvelussa vastaat niin myynnin, oston kuin logistiikan tarpeisiin.

Kysymyksessä on määräaikainen perhevapaansijaisuus, joka päättyy 31.12.2022.

Odotamme sinulta:
- kokemusta EDI-sanomista
- SAP ERP-kokemusta
- yhtäläisesti sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- luovuutta
- tarkkuutta
- ongelmanratkaisukykyä
- kykyä työskennellä kovienkin paineiden alla
- kykyä innostaa muita
- kokemus Onnisen liiketoimintaympäristöstä on eduksi

K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa ja autokaupassa.

Tarjoamme sinulle:
- digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- konsernin laajan tuen
- nykyaikaisen toimistokokemuksen (K-Kampus)
- nykyaikaiset etätyöskentelymahdollisuudet
- kilpailukykyiset työntekijäedut

K-ryhmässä voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on monipuolista tietoa 1,5 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta. Meillä työskentelet sormi asiakkaan pulssilla kuluttaja- kuin yrityspuolellakin, sekä pääset toistuvasti mukaan mielenkiintoisiin haasteisiin.

Digitaalisesti suuntautuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle tekijälle on tarjolla lukemattomasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutensa ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arttu Eloranta, puh 050 386 4243. Paras aika tavoitella ma 31.5. 11-12.00 ja ke 2.6. 15-16.00. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.06.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Hakemuksia aletaan käsitellä niiden saapumisjärjestyksessä ja paikka voidaan täyttää ennen hakuajan umpeutumista.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

System Specialist K-Ryhmään

Uusimaa
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Muu koulutustaso

Julkaistu 19.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus