Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Talent Acquisition Manager

Etsimme energistä ja näkemyksellistä rekrytoinnin ja työnantajakuvan ammattilaista vastaamaan valtakunnallisesti työnantajabrändistämme. Osaajat ovat tärkein voimavaramme ja olet avainpeluri osaajien kartoittamisessa, löytämisessä ja houkuttelemisessa.

Toimipaikkasi on ensisijaisesti Vantaa tai Tampere, jossa lähimmät kollegasi työskentelevät. Hybridityömalli on osa arkeamme ja tarjoamme sinulle etätyömahdollisuuden, toimistotyöskentelyä sekä jonkun verran työmatkoja eri puolelle Suomea.


Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Vastaat rekrytointiprosessistamme, varmistaen erinomaisen kokemuksen kaikille hakijoille.

Edistät rekrytointiprosessiamme yhdessä HR-tiimin ja esihenkilöiden kanssa. Autat liiketoimintaamme löytämään oikeanlaiset osaajat ja esihenkilöitämme hoitamaan rekrytointiprosessin mahdollisimman sujuvasti. Tässä roolissa olet osa HR-tiimiä ja raportoit henkilöstöjohtajalle.

Rakennat työnantajabrändiä Suomessa yhdessä markkinoinnin ja viestinnän tiimin kanssa. Olet rekrytointiportaalimme pääkäyttäjä ja kehität urasivustoamme, kampanjoita ja sisältöjä. Varmistat, että olemme läsnä niillä alustoilla, missä potentiaaliset osaajamme ovat.

Kehität opiskelija- ja oppilaitosyhteistyötä, kuten työharjoittelu- ja opinnäytetyö-käytäntöjä. Koordinoit messujen järjestämistä ja osallistut myös itse rekrytointitapahtumiin.

Asetat yhdessä henkilöstöjohtajan ja viestintäjohtajan kanssa kunnianhimoiset tavoitteet rekrytoinnille ja työnantajakuvan kehittymiselle, luot suunnitelmat tavoitteiden saavuttamiseksi ja varmistat seurannan.


Kuka olet?

Olet kehittäjä ja tunnet rekrytoinnin ja työntekijäkokemuksen trendit. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia, priorisoida työtehtäviä ja työskennellä päämäärätietoisesti. Olet myös tarmokas tekijä ja saat asiat tapahtumaan. Kykenet vaikuttamaan muihin ja luomaan verkostoja.

Sinulla on

  • 5-10 vuoden kokemus rekrytoinnista ja työnantajakuvan rakentamisesta, inhouse- tai toimistoroolista
  • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
  • rekrytointi- ja some -työkalujen osaamista (erityisesti LinkedIn)
  • halua oppia insinöörialaa ja toimia liiketoimintalähtöisesti
  • vahva suomen ja englannin kielen taito, ruotsi nähdään eduksi
  • näkemystä siitä, mihin suuntaan tulevaisuuden rekrytointia tulee viedä


Mitä tarjoamme sinulle?

Sinulla on osaavien ja motivoituneiden kollegoiden tuki. Tiimimme tekemistä kuvaa ilo, innostus ja positiivisuus ja pääset kehittämään kanssamme toimintatapoja ja prosesseja.

Rejlersin visio on Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä jatkuvan oppimisen avulla. Arvomme #opensourceculture #lovethechallenge ja #brilliantnetworks ohjaavat toimintaamme.

Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Meillä on kattavat edut. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme, somessa ja Tunto-palvelussa.


Haluatko mukaan?

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 15.6.2022 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat
Corinna Vahtera, VP People Operations, puh. 040 7590342, [email protected] ma 14.2. klo 12-13, ma 21.2. klo 15-16 ja ma 28.2. klo 15-16 ja
Pelagia Wolff, VP Communications and Brand, puh. 050 3660878, [email protected] to 17.2. klo 15-16 ja ke 2.3. klo 15-16.


 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 102 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Rejlers Finland vaikuttavuus

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Rejlers Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rejlers Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Talent Acquisition Manager

Tampere
Vantaa
Kokopäiväinen
5 - 10 vuotta

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti