Skip to main content

Talousasiantuntija

Haemme hyvinvoinnin ja terveyden toimialan esikunnan talousyksikköön määräaikaista talousasiantuntijaa talouden suunnittelu- ja seurantatehtäviin ajalle 14.2.-31.12.2022. Talousasiantuntijan tehtävänä on vanhusten palvelujen ja perhe- ja sosiaalipalvelujen tulosyksiköiden talouden suunnittelu-, seuranta- ja raportointitehtävät sekä erilaiset laskentatehtävät. Talousasiantuntija toimii läheisessä yhteistyössä vanhusten palvelujen ja perhe- ja sosiaalipalvelujen controllereiden ja muiden toimialan asiantuntijoiden kanssa. Työpaikka sijaitsee nykyaikaisissa tiloissa Otaniemessä, metroaseman läheisyydessä. Koronapandemiasta johtuen työskentelemme tällä hetkellä pääasiallisesti etänä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän sekä näköalapaikan sosiaali- ja terveyspalvelujen muuttuvassa toimintakentässä.

Työpaikan nimi:
Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Talousyksikkö, Suunnittelu ja seuranta

Työaika:
36 h 15 min. viikossa

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään laskentatoimen osaamista sekä kokemusta taloushallinnon ja taloussuunnittelun tehtävistä, itsenäistä ja joustavaa työskentelyotetta sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.
Odotamme, että olet kehitysmyönteinen sekä omaat hyvät tiimityöskentelyvalmiudet. Lisäksi tietotekniikkaosaamisesi, erityisesti Excelin osalta, on vahvaa.

BI-osaaminen ja kokemus vastaavista tehtävistä sekä kuntaorganisaation ja/tai sosiaali- ja terveystoimen tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävää hakeneita haastatellaan mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana, kuitenkin viimeistään 9.2.2022 Teamsin välityksellä. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala:

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon hyvinvoinnin ja terveyden toimialalla työskentelee noin 4000 ammattilaista. Talousyksikössä meitä on noin 20 henkilöä, joista suunnittelu- ja seurantatiimissä 6 henkilöä.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Mari Rautjärvi, erityisasiantuntija/tiimiesihenkilö p. 040 6560328
Työpaikan osoite: Tekniikantie 15, 02150 ESPOO
Palkkaus: Palkka: 3389,47 €/kk+KVTES:n muk. lisät
Työ alkaa: 14.2.2022 - 31.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 07.02.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-102-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11184235

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Talousasiantuntija

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 07.02.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti