Skip to main content

Talousasiantuntija - Ii

Oulunkaaren kuntayhtymään kuuluu viisi kuntaa Ii, Pudasjärvi, Simo, Utajärvi ja Vaala. Kuntayhtymän pääasiallinen tehtävä on järjestää ja tuottaa jäsenkuntiensa sosiaali- ja terveydenhuollon lakisääteiset palvelut. Lisäksi yhtymän tehtäviin kuuluu seudullisen kuntapalvelutoimiston palvelujen sekä kuntien yhteisesti päättämien muiden palvelujen tuottaminen.

 

Etsimme asiakkaallemme Oulunkaaren kuntayhtymälle talousasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja kestää kesäkuun 2022 loppuun asti. Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkoon. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on Iin Micropoliksessa, mutta tässä työssä on myös mahdollisuus etätyöhön. Hae paikkaa pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Tehtävän kuvaus 

Talousasiantuntijan työtehtäviin kuuluu talouden raporttien, selvitysten ja  laskelmien laadinta, tarkistus sekä analysointi yhdessä talouspalveluiden kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös erilaisten tilastotietojen kokoaminen ja raportointi sekä kustannuslaskenta. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua yleisiä taloushallinnon tehtäviä. 

Toivomme sinulta 

Olet etsimämme henkilö tehtävään, mikäli omaat aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista taloushallinnon tehtävistä sekä sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon tutkinto (esim. KTM, tradenomi). Sinulla on ymmärrystä sisäisen laskennan lisäksi myös kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Työskentelyotteeltasi olet ratkaisukeskeinen, proaktiivinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Lisäksi suhtaudut positiivisesti työn rutiineihin ja omaat rohkean, oma-aloitteisen asenteen sekä hyvät yhteistyötaidot. Tehtävässä edellytetään erinomaisia IT-taitoja (erityisesti Excel).

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän, jossa sinulle on mahdollisuus kehittyä sisäisen laskennan osaajana. Tueksesi saat ammattitaitoisen työyhteisön, jossa työtä tehdään yhdessä ja hyvällä fiiliksellä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 30 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 18.1. klo 9-10 ja 27.1. klo 15-16 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.1.2022 mennessä osoitteessa
https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Talousasiantuntija - Ii

Eilakaisla
91100 II
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja