Skip to main content

Taloushallinnon ammattilainen MSK Groupille

Taloushallinnon ammattilainen

Etsimme asiakasyrityksellemme, MSK Groupille taloushallinnon ammattilaista määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman sijaiseksi. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden ja MSK Groupin kanssa, mutta yhteydenotot sekä hakemukset hoitaa työkuormituksen pienentämiseksi pelkästään Eezy Henkilöstöpalvelut. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten varsinainen työsopimus tehdään suoraan MSK Groupin ja valittavan henkilön välillä.

MSK Group on yli 70-vuotias korkean teknologian kansainvälisesti toimiva perhekonserni. Konserni on työkoneiden ohjaamoiden valmistuksen ja muoviteknologiaosaamisen johtava kansainvälinen toimija. Konsernin tuoteportfolioon kuuluvat myös maatalouskoneet ja henkilöautojen perävaunut. Konsernin päätoimipaikka on Etelä-Pohjanmaalla, Kauhavan Ylihärmässä. MSK Group on perheyritys rehtine ja maaläheisine arvoineen ja sen juuret juontavat aina vuoteen 1950 asti. MSK Group -konsernin yhtiöitä ovat MSK Cabins Oy, MSK Matec Slovakia s.r.o., MSK Matec GmbH, MSK Plast Oy, Junkkari Oy ja Juncar Oy. 

----------

Mitä etsimme:

MSK Group hakee iloiseen ja rentoon taloushallinnontiimiinsä äitiysloman sijaiseksi osaavaa taloushallinnon ammattilaista. 
Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset taloushallinnon tehtävät:

 • ostolaskujen käsittely
 • asiakaspalvelu
 • erilaiset maksuliikenteen hoitamiseen liittyvät tehtävät
 • toimittaja- ja asiakasrekisterien hallinnointi
 • toimiston yleisiä tehtäviä vastaanotossa

Työtehtävät saattavat tarkentua valittavan henkilön osaamisesta riippuen.

----------

Mitä odotamme:

 • Sinulla on alalle soveltuva koulutus (merkonomi, tradenomi) tai kokemuksen myötä hankittu osaaminen
 • Tunnet ostoreskontra tai maksuliikenneasioita
 • Sinulla on nopea oppimis-/omaksumiskyky sekä hyvät asiakaspalvelutaidot niin suullisesti kuin kirjallisestikin
 • Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot; koemme tärkeäksi, että tiimiläisiltä löytyy halua auttaa myös muita sekä intoa ratkaista yhdessä erilaisia haasteita.
 • Sinulla on kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn sekä oma-aloitteisuuteen
 • Sinulta löytyy myös tietoteknisiä taitoja, kykyä oppia ja omaksua uutta sekä halua osallistua aktiivisesti muutokseen kohti sähköisempää taloushallintoa.
 • Pystyt kommunikoimaan tarvittaessa myös englanniksi.

----------

Mitä tarjoamme:

MSK Group tarjoaa vakaan toimintaympäristön kasvavassa, kansainvälisessä perhekonsernissa, mukavat työkaverit sekä mielenkiintoisia työtehtäviä. MSK huolehtii konserninsa työntekijöistä ja siksi tarjolla on kilpailukykyisten työsuhde-etujen lisäksi myös hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. 

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 07.07.2022.
Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten haethan heti.

MSK Group on savuton työpaikka. Valitulle henkilölle teetetään huumetesti.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Tommi Hakanpää
050 476 2039
Eezy Henkilöstöpalvelut

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Taloushallinnon ammattilainen MSK Groupille

Eezy Oyj
Etelä-Pohjanmaa
62300 Kauhava
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus