Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Taloushallinnon ammattilainen Munax Oy:lle Laitilaan

Oletko taloushallinnon ammattilainen ja etsit uusia tuulia numeroiden parissa? Mikäli kyllä, meillä on tarjolla sinulle uusi työ Munax Oy:n taloushallinnon tiimissä Laitilassa!

Haemme nyt Munax Oy:lle Laitilaan

taloushallinnon ammattilaista

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan suoraan Munax Oy:n kanssa.

Työtehtäväsi:

Toimit taloushallinnon tiimissä ja hoidat itsenäisesti ostolaskujen kierrätykseen, tiliöintiin sekä arvonlisäverotukseen liittyviä työtehtäviä. Osallistut myös muihin taloushallinnon työtehtäviin, joihin kuuluvat mm. myyntitilausten käsittely, laskutus, viranomaisraportointi sekä sisäisen raportoinnin tehtävät. Raportoit tehtävässäsi talousjohtajalle.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva taloushallinnon tai kaupallinen koulutus ja aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme innokkuuttasi tehdä oman tehtävänkuvasi lisäksi tarvittaessa myös muita tehtäviä. Ymmärrät taloushallinnon kokonaisuuden, olet työskentelytyyliltäsi tarkka, huolellinen ja olet myös kiinnostunut kehittämään talousprosesseja.

Sinulla on hyvä priorisointikyky ja olet valmis joustamaan kuun vaihteen raportoinnin aikaan. Tunnet kirjanpidon periaatteet ja arvonlisäverotuksen koukerot. Excel on sinulle tuttu työkalu, eduksi katsomme Microsoft NAVin tuntemuksen. Työskentelet sujuvasti suomen sekä englannin kielellä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työroolisi on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Työtehtäviäsi voimme tarkentaa aikaisemman osaamisesi ja kehittymishalusi mukaan. Tarjoamme sinulle tiiviin ja kivan työporukan sekä tiimin täyden tuen. Munax on osa kansainvälistä konsernia, pääset tutustumaan oman työroolisi kautta kehittyvän, kasvavan ja innovatiivisen elintarviketalon toimintaan.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa! Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Haethan tehtävää viimeistään 24.9.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa heti, kun sopiva osaaja löytyy.

Rekrytoinnissa meillä on tukena Barona.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla rekrytointikonsultti Kati Blinnikka gsm 050 370 8435. Katin tavoitat parhaiten ti 14.9. klo 9-11 välisenä aikana.

Hae paikkaa viimeistään 24.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kati.blinnikka-pullola@barona.fi, 050 370 8435

Munax Oy

Munax Oy on ympäristöasiat huomioon ottava ja vastuullisesti toimiva elintarviketalo. Olemme vieneet kananmunan tuotekehityksen uudelle tasolle ja kehittäneet kananmunasta paljon uusia ja innovatiivisia palkittuja elintarvikkeita. Valmistamme tuotteet Suomessa, suomalaisten perhetilojen kananmunista. Kananmunia ja munatuotteitamme löytää vähittäiskaupasta, Food Servicesta ja teollisuuden raaka-aineista. Tuotteemme valmistetaan niin kotimaan kuin vientimarkkinoille. Työllistämme 100 henkilöä ja vuonna 2020 liikevaihtomme oli 45 miljoonaa. Munax Oy on perustettu vuonna 2003 ja tällä hetkellä meillä on kolme toimipistettä, päätoimipiste Laitilassa ja muut yksiköt Kustavissa ja Mynämäellä. Munax Oy on osa pohjoismaista DANÆG-konsernia. www.munax.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Taloushallinnon ammattilainen Munax Oy:lle Laitilaan

Barona Finance
23800 Laitila
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus