Skip to main content

Taloushallinnon asiantuntija

Etsimme nyt taloushallinnon palveluita tuottavalle asiakasyrityksellemme Espooseen yhteistyökykyistä ja positiivista Taloushallinnon asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Taloushallinnon moniosaajana hoidat itsenäisesti asiakasyrityksien kirjanpitoja tilinpäätöksineen. Asiakasyrityksessämme on omat reskontra- ja palkkatiimit, mutta palkoissa varahenkilönä toiminen tulee kuulumaan toimenkuvaasi.

Tämän lisäksi työskentelet aktiivisesti ja kokonaisvaltaisesti asiakastoimeksiantojen ja projektien parissa ja viet erilaisia kehitysasioita eteenpäin sekä tuotat asiakkaille lisäarvoa taloushallinnon asiantuntijana. Asiakasyrityksesi tulevat olemaan myös eri alojen konserniyrityksiä (myös kansainvälisiä), joten IFRS- ja konsolidointiosaamistasi tarvitaan.  Käytössä olevat ohjelmistot ovat Netvisor ja Lemonsoft.

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on jo vähintään muutamien vuosien ajalta kokemusta kirjanpitotyöstä tilinpäätöksineen, sähköisten kirjanpitojärjestelmien käyttökokemusta, palkanlaskentakokemusta ja suomen lisäksi taitoa työskennellä myös englannin kielellä. Eduksi luemme KLT-tutkinnon. Erityisesti arvostamme sosiaalista, avointa, joustavaa ja toimeen tarttuvaa asennettasi sekä luonnollisestikin tarkkaa ja huolellista työskentelytyyliä laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle itsenäisen ja monipuolisen toimenkuvan, mukavan tiimin tuen sekä kilpailukykyisen palkan lisäksi monipuoliset työsuhde-edut.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana. Liitä cv:n lisäksi mukaan hakemuksesi, jossa kerrot myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Laakso, tarja@poolia.fi & 020 7920 837.

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Taloushallinnon asiantuntija

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti