Skip to main content

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon asiantuntija – tervetuloa Aallon harjalle

Meillä työskentely tarkoittaa ennen kaikkea upeiden asiakkaidemme palvelemista. Asiakasvastuullisena taloushallinnon asiantuntijana toimit sinulle henkilökohtaisesti nimettyjen asiakkaiden luottokumppanina ja vastaat näiden taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti. Sinusta tulee kollega ja tärkeä osa taloushallinnon ammattilaistemme joukkoa.

Tehtävä sopii sinulle, mikäli sinulla on halu ja kyky toimia aktiivisesti uusien toimintatapojen kehittämisessä. Toimit luontevasti niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Arvostamme KLT-tutkintoa tai valmiutta tutkinnon suorittamiseen sekä järjestelmäosaamista Procountor-, Heeros- ja Lemonsoft-järjestelmistä.

Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan työtehtävä voi sisältää myös käyttöönotto- ja kehittämistehtäviä sekä esimerkiksi Lemonsoft-kokonaisuutemme pääkäyttäjän tehtäviä. Kokemus muutosprojekteihin osallistumisesta on sinulle hyödyksi tässä tehtävässä. Toimipisteesi sijaitsee Turussa. Meillä työskentelet joustavasti ja myös etätyö on mahdollista. Raportoit tehtävässäsi taloushallinnon tiimipäällikölle.

Tutustu meihin työnantajana: https://aallongroup.fi/tule-meille-toihin/

Tiedustelut ja yhteys:

Outi Kylmäoja

Hallintopäällikkö

050 415 9457

outi.kylmaoja@aallon.fi

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, niin lähetäthän cv:n ja hakemuksesi hakuajan puitteissa. Tutustumme niihin jo hakuaikana ja paikka voidaankin täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy 30.5.2021

 

Avainsanat: Kirjanpitäjä

Taloushallinnon asiantuntija

Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus