Skip to main content

Taloushallinnon asiantuntija Softwave Ohjelmistot

Softwave Ohjelmistot Oy on kokkolalainen ohjelmistoalan yritys, joka toimii sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Tarjoamme asiakkaillemme Opiferus tuoteperheen ratkaisuja.  Lisäksi tarjoamme taloushallintopalveluita, laadukasta asiantuntijapalvelua sekä kattavia kokonaisratkaisuja. Meillä pääset kohtaamaan ja auttamaan asiakkaita palveluilla, joita oikeasti tarvitaan ja jotka aidosti tuottavat heille lisäarvoa. Työyhteisömme on tiivis porukka eri alojen asiantuntijoita, joille tärkeintä ei ole pelkkä työnteko, vaan myös hyvä fiilis ja yhteishenki. Lisätietoja yrityksestämme osoitteesta www.softwave.fi

Haemme Softwave Ohjelmistot Oy:n palvelukseen Kokkolaan kuntatalouden

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

Tehtäviisi kuuluu Opiferus taloussuunnittelun käyttöönottoprojektit, koulutus ja ohjelmistotuki.
Osallistut palveluiden tuotteistukseen ja kustannuslaskentaan ja kuntasektorin talousraportointi-projekteihin. Työssäsi rakennat ja kehität yhdessä asiantuntijoidemme kanssa vahvoja ja kestäviä asiakassuhteita.

Odotamme tehtävään soveltuvaa taloushallinnon ja/tai kaupallista koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja hallitset Microsoft Officen työkalut. Henkilönä olet innovatiivinen, oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisukykyinen. Suhtaudut innostuneesti itsesi kehittämiseen niin asiakaskohtaamisten kuin ammattiosaamisen osalta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja ruotsin kielellä.

Julkisen sektorin taloushallinnon osaaminen ja taloushallinnon ohjelmistotuntemus luetaan eduksi

Tarjoamme:   - vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä
                       - kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä joustavan työajan
                       - monipuolisen ja vastuullisen tehtävän
                       - ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin
                       - mahdollisuuden kehittyä ja syventää talousosaamistasi

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.10.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

 

Taloushallinnon asiantuntija Softwave Ohjelmistot

Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus