Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Taloushallinnon assistentti

Etsitkö toimistotyötä taloushallinnon tehtävien parista? Oletko tarkka ja huolellinen tiimipelaaja? Jos vastasit kyllä, meillä voisi olla sinulle juuri sopiva paikka tarjolla taloushallinnon assistentin tehtävissä!

Toivomme sinulta

Merkonomin tai tradenomin koulutusta, mutta osaamisesi voi olla myös työssä hankittua. Sinulla on aikaisempaa kokemusta erilaisista taloushallinnon tehtävistä kuten esimerkiksi osto- ja myyntireskontran hoidosta. IT-osaamisesi on hyvällä tasolla, opit nopeasti ja käytät rohkeasti uusia järjestelmiä.

Persoonana olet oma-aloitteinen, positiivinen ja huolellinen. Pystyt itsenäiseen työhön ja teet mielelläsi myös tiimityötä. Sinulla on korkea motivaatio ja haluat oppia uutta. Et kaihda rutiinitehtävien tekemistä. Hoidat työtäsi aktiivisesti ja tarkalla ja huolellisella työotteella. Pystyt priorisoimaan työtehtäviäsi tehokkaasti.

Tehtäviisi kuuluu

Tehtäviisi kuuluu erilaisia taloushallinnon tehtäviä: osto- ja myyntireskontran hoitamista, laskujen kierrätystä ja tiliöintiä, matkakulujen käsittelyä ja sisäisten palvelupyyntöjen selvittelyä. Työsi sisältää myös muita taloushallinnon yleisiä tehtäviä.

Saat mahdollisuuden monipuoliseen työtehtävään innostavassa ja kasvuhakuisessa työympäristössä. Tehtävä on alkuun muutaman kuukauden määräaikaisuus Adeccon kautta, mutta vakinaistuminen asiakasyritykseen on mahdollista. Työpaikka sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa, mutta voit työskennellä osittain myös etänä.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivuilla 27.10.2021 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuskirje, jossa kerrot, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Maiju Pussinen numerosta 046 876 0349 .

Lisätietoja tehtävästä antaa: Maiju Pussinen, maiju.pussinen@adeccogroup.com

Taloushallinnon assistentti

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus