Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Taloushallinnon assistentti, Keminmaan Puurakenne

Keminmaan Puurakenne Oy on kattoristikoiden ammattilainen, jonka tuotteet ovat antaneet jo monelle kodille ja hallille kestävän katon. Teemme ristikot perinteisestä harjaristikosta aina yksilöllisesti suunniteltuihin erikoisristikoihin. Puuraaka-aineemme on pohjoisen hitaasti kasvanutta, tiukkasyistä kuusta ja tekijämme alan ammattiosaajia. Tuotteeseemme luotetaan. Valtaosa tuotannostamme tehdään kotimaan kohteisiin, mutta kattoristikoitamme viedään myös muualle Eurooppaan. Tuotantoprosessimme on suunniteltu siten, että käytämme automatisoituja, tehokkaita tuotantovälineitä mahdollisimman monipuolisesti.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Keminmaan Puurakenteelle tarkkaa taloushallinnon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaasi kuuluu monipuolisesti erilaisia taloushallinnon ja toimiston työtehtäviä. Taloushallinnon assistenttina vastaat myyntireskontran hoidosta, tilausten syötöstä sekä muista toimiston yleisistä työtehtävistä. Työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo 7–15.30.

Etsimämme henkilö on valmistumassa oleva tai jo valmistunut taloushallinnon osaaja, jolla toivoaksemme on jo hieman kokemusta myyntireskontran hoidosta sekä muista toimiston työtehtävistä. Hallitset sujuvasti Excelin käytön ja muutkaan järjestelmät eivät tuota sinulle haasteita. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja energinen ote työhösi. Arvostamme englannin ja ruotsin kielen taitoa. 

Edellytämme hakijalta:
- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa 
- Hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme:

- Vakituisen työsuhteen 
- Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
- Monipuolisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
- Hyvät urakehitysmahdollisuudet ja mukavat työkaverit

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Taloushallinnon assistentti, Keminmaan Puurakenne

94400 Keminmaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti