Skip to main content

Taloushallinnon konsultti / -arkkitehti

Attido on suomalainen yritys, jonka missiona on tehostaa asiakkaidensa toimintaa liiketoimintakriittisten IT-hankkeiden laadukkaiden toteutusten avulla. Erityisosaamistamme ovat toiminnanohjausjärjestelmien ja data-alustojen implementointiprojektit, jatkuvat ylläpito- ja kehityspalvelut sekä erilaiset integraatioratkaisut. Meillä on vahva yrityskulttuuri ja me henki – olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista (sija 15. GPTW-2020).

Tavoitteenamme on tehdä onnistuneista it-projekteista uusi normaali.

Toimintamme kasvaessa haemme tiimiimme ratkaisukeskeistä taloushallinnon sovelluskonsulttia tai ratkaisuarkkitehtia ensisijaisesti Espoon tai Kuopion toimipisteeseemme, mutta työskentely myös muilla paikkakunnilla on mahdollista.

Työssäsi pääset toimimaan markkinoiden johtavien toiminnanohjausjärjestelmien parissa yhdessä Suomen parhaista työpaikoista. Taloushallinnon sovelluskonsultin tai ratkaisuarkkitehdin tehtävässä autat asiakasyrityksiämme kehittämään taloushallinnon prosesseja sekä osallistut toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönotto- ja kehitysprojekteihin aina määrittelyistä käyttöönottoon sekä ylläpidon tukeen saakka.

Toivomme sinulta:

  • Vankkaa ja monipuolista kokemusta taloushallinnon prosesseista sekä niiden kehittämisestä. 
  • Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aiempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä tai IT kehitysprojekteista. 
  • Kokemus Oracle EBS, Oracle Cloud tai Netsuite – toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä sillä tarjoamme sinulle laajan ja yksilöllisesti suunnitellun opintopolun sekä kokeneiden asiantuntijoiden tuen.
  • Työtehtävä edellyttää vahvoja tiimityöskentelytaitoja sekä kyvykkyyttä toimia myös itsenäisesti asiakasrajapinnassa. 
  • Työssäsi tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle: 

  • Mielenkiintoisia projekteja ja asiakkuuksia, loistavat asiantuntijat sekä vahvan tuen arkeen (lisätietoa Attidon taloushallinnon tarjoomasta sekä projekteista löydät verkkosivuiltamme: htps://www.attido.com/fi/taloushallinto/). 
  • Työ antaa mahdollisuuden kehittyä ja muokata tehtävänkuvaasi osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan. 
  • Panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin ja olemme ylpeitä innostavasta ja kollegoita arvostavasta työyhteisöstämme. 
  • Tarjoamme joustavat työajat, mahdollisuuden etätöihin sekä kilpailukykyisen palkkauksen työsuhde-etuineen.

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuutta! Toimi nopeasti ja lähetä palkkatoiveesi ja hakemuksesi CV:n kera viimeistään 23.01.2022 mennessä. Täytämme tehtävän heti oikean ihmisen löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Lead Veikko Laukkanen, p. 050 524 8275. Parhaiten Veikon tavoittaa 12.01 klo 15–16 tai 19.01 klo 15–16.

Taloushallinnon konsultti / -arkkitehti

Espoo
Kuopio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus