Skip to main content

Taloushallinnon konsultti, kokenut kirjanpitäjä

Meillä on tämän vuoden puolella aloittanut jo noin 80 uutta greenstepiläistä! Myös Tampereen tiimimme kasvaa ja haemme lisää talousosaajia vahvistamaan tiimiämme!

Taloushallinnon konsulttina työskentelet asiakaslähtöisellä ja proaktiivisella asenteella kasvua tavoittelevien asiakkaidemme taloushallinnon parissa. Työskentelet asiakasyritysten taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa. Mielenkiintoisessa tehtävänkuvassa kommunikointi, neuvonta ja raportointi asiakkaan suuntaan ovat avainasemassa. Tehtävässä saat vastuuta ja vapautta työskennellä itsenäisesti, mutta sparrailuapunasi toimii koko Greenstep-perhe. Panostamme greenstepiläisten ammattitaidon kehittämiseen ja tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä urapolullasi. Räätälöimme tehtävänkuvaa omien vahvuuksien ja oman kiinnostuksen mukaan!

Mitä toivomme sinulta?  

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi, KTM), KLT-tutkinto katsotaan eduksi.   
  • Aiempaa kokemusta kirjanpitotyöstä, mielellään 5 vuoden ajan. Sinulla on kokemusta tilinpäätöksien tekemisestä itsenäisesti. 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, eduksi katsomme ruotsin tai muiden kielien osaamisen.  
  • Sinulla on kokemusta sähköisen taloushallinnon prosesseista sekä
    järjestelmistä. Eduksi katsomme kokemuksen Netvisor- ja / tai NetSuite
    -järjestelmistä.  

Viihdyt vauhdikkaassa työympäristössä, jossa halutaan innolla viedä asiakkaiden liiketoiminta uudelle tasolle. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja haluat aidosti auttaa asiakkaita menestymään. Viihdyt tiimissä, jossa liputetaan tiimiajattelun puolesta ja työkavereita ollaan valmiita auttamaan. Omaat myös itsenäisen työotteen ja haluat aktiivisesti kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi. Arvostamme ketteryyttä sekä innovatiivista ajattelutapaa kehittää toimintamalleja ja ajaa uusia ideoita eteenpäin. Greenstepin menestyksen kannalta ratkaisevinta on jokaisen asiantuntijamme taidot, kokemukset ja ennen kaikkea asenne!

Miksi Greenstep?   

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut yli 400 kirjanpidon , palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen, data-analytiikan sekä järjestelmäosaajan asiantuntijaorganisaatioksi. Meillä asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan vaihtelevissa asiakasprojekteissa ja tukevat näin asiakkaitamme kasvamaan. Työskentelemme läheisesti kaikkien Greenstepin asiantuntijoiden kanssa ja siksi arvostamme myös yhdessä tekemistä sekä avointa työilmapiiriä.    

Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota hyvät ja turvalliset työsuhteet kaikille. Modernit ja tehokkaat työvälineet tukevat asiantuntijoita onnistumaan konsultoivassa työssään. Tarjoamme myös joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, sekä kilpailukykyisen palkan ja muut hyvät työsuhde-edut tukemaan hyvinvointia ja työssä jaksamista. Greenstepiläisenä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Meillä on Suomessa yli kymmenen toimipistettä ja tämän lisäksi viihtyisät toimistot myös Virossa ja Ruotsissa. Tampereen toimistomme sijaitsee Tampereen keskustan Technopoliksessa.

Oletko sinä seuraava Greenstepiläinen?

Tarjoamme työssäsi mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi nopeatempoisessa kasvuyrityksessä. Greenstepin kirjanpidon tiimissä työskentelee yli 180 kirjanpidon huippuosaajaa ja haemme nyt uusia tiimiläisiä ympäri Suomen!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään, kuitenkin viimeistään 27.6.2021. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Taloushallinnon konsultti, kokenut kirjanpitäjä

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus