Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Taloushallinnon osaaja Turun Korjaustelakalle Naantaliin!

Oletko kiinnostunut taloushallinnon monipuolisista tehtävistä ja valmis laajentamaan osaamistasi edelleen? Etsimme taloushallinnon taituria osaksi ammattitaitoista ja mukavaa tiimiä Turun Korjaustelakalle. Oletko juuri sinä se puuttuva palanen iloisesta joukostamme?

Etsimme Turun Korjaustelakka Oy:lle Naantaliin ammattitaitoista

taloushallinnon osaajaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan Turun Korjaustelakan kanssa ja työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä.

Työtehtäviisi kuuluvat kansainvälisen yrityksen monipuoliset taloushallinnon työtehtävät, kuten myyntilaskutus, ostolaskujen kirjaus sekä kirjanpito. Työskentelet osana ammattitaitoista ja ratkaisukeskeistä taloushallinnon tiimiämme, jossa vallitsee avoin ja toisia tukeva ilmapiiri. Turun Korjaustelakka Oy tarjoaa taloushallinnon palveluja myös sisaryrityksilleen Suomessa.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta taloushallinnon moninaisista tehtävistä. Olet saanut kaupallisen koulutuksen (esim. tradenomi), omaat analyyttisen asenteen ja olet tiimipelaaja. Tärkeää meille on myös tarkka ja huolellinen työskentelytyyli, oma-aloitteisuus, joustavuus ja tehokkuus. Meillä tehdään töitä yhdessä hurttia huumoria unohtamatta! Työrooli edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus Epicor- järjestelmästä lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Saat myös kattavan perehdytyksen työllesi sekä ajanmukaiset työvälineet käyttöösi. Tässä työroolissa pääset kurkistamaan mielenkiintoiseen toimintaympäristöön sekä oppimaan uutta!

Oletko sinä etsimämme helmi? Lähetä meille siinä tapauksessa hakemuksesi sekä ansioluettelosi 8.8. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten tässä haussa nopeus on valttia!

Rekrytoinnissa meillä on tukena Barona.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla rekrytointikonsultti Kati Blinnikka, p. 050 370 8435, parhaiten tavoitettavissa to 22.7. klo 9-10.30 ja ma 26.7. klo 14-16 välisinä aikoina.

Hae paikkaa viimeistään 08.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kati.blinnikka-pullola@barona.fi, 050 3708435

Turun Korjaustelakka Oy

Turun Korjaustelakka Oy on perustettu vuonna 1989 ja se on tänä päivänä osa virolaista BLRT Group -konsernia. Yritys on erikoistunut laivojen vuosihuoltoihin, kunnossapitoon ja uudistusprojekteihin ja sen alueella Naantalissa sijaitsee Pohjois-Euroopan suurin kuivatelakka. Oman henkilöstönsä (n. 60 henkeä) lisäksi yritys työllistää laajan yhteistyöverkoston.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Taloushallinnon osaaja Turun Korjaustelakalle Naantaliin!

Barona Finance
Naantali
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus