Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Talousjohtaja

Talousjohtaja

Haemme rekrytointitoimeksiantona asiakasyrityksellemme TALOUSJOHTAJAA

Asiakasyrityksemme toimialaluokitus on lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus ja vuosittainen liikevaihto n. 5 milj. euroa.

Haemme talousjohtajaa johtamaan yhtiön taloushallinnon kokonaisuutta. Vastaat yhtiön taloustiedon tuottamisesta hyödyntäen tehokkaasti eri raportointijärjestelmistä tulevaa dataa, muokaten sitä konsernin johdon päätöksentekoa tukevaan malliin.

Olet työskennellyt vastuullisissa talousjohdon tehtävissä ja sinulla on hyvä ymmärrys talouden kokonaisuudesta: Hallitset sisäisen ja ulkoisen laskennan, kirjanpidon, tilinpäätöksen, budjetoinnin, verotuksen sekä rahoituksen. Lisäksi olet opiskellut kauppatieteitä ja henkilönä olet luotettava, aktiivinen ja kokonaisuuksia hahmottava.

Tarjoamme sinulle kiinnostavat, haastavat ja monipuoliset työtehtävät kasvavissa ja kehittyvissä yhtiöissä. Saat ympärillesi erinomaisen työyhteisön, joka koostuu eri ammattilaisista. Mahdollistamme sinulle kunnolliset työvälineet, asianmukaisen palkkauksen ja perheyhtiön joustavuuden.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi pian ja liitä mukaan hakemuskirje sekä CV palkkatoiveen kanssa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Paikasta voit keskustella lisää Jennikan kanssa puhelimitse 046 922 7852.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Talousjohtaja

Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus