Skip to main content

Talousjohtaja (CFO)

Advania on pohjoismainen täyden palvelun IT-yritys, joka palvelee asiakkaita 27 toimipaikassa Ruotsissa, Islannissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen ja integroidun valikoiman palveluita ja ratkaisuja sekä innovatiivista ja korkealuokkaista osaamista. Palvelemme monipuolisesti eri asiakasryhmiä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Suomessa palveluihimme kuuluvat liiketoiminnan IT-infrastruktuuri, Digitaalinen työympäristö, Konsultointipalvelut ja Managed Services. Lue lisää: www.advania.fi

Haemme nyt menestys- ja kasvutarinamme tueksi kokenutta

TALOUSJOHTAJAA (CFO)

vastaamaan kokonaisuudessaan Suomen maayhtiön Advania Finlandin taloustoiminnosta ja sen kehittämisestä.

Avaintehtäviäsi on talouden suunnittelu ja ennustaminen yhtiön kasvun varmistamiseksi. Toimit yritysjohdon taloudellisena neuvonantajana ja raportoit toimitusjohtajalle. Vastuullesi kuuluu talouden prosessien ja järjestelmien kehittämistä, mm. verkkokauppaan, laskutukseen ja tilaus- ja toimitusprosesseihin liittyen. Toimit esihenkilönä sekä johtoryhmän jäsenenä ja teet tiivistä yhteistyötä toimitusjohtajan sekä pohjoismaisten kollegoidesi kanssa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä ja rennossa työilmapiirissä mahtavien työkavereiden kanssa.  Sinulle tarjoutuu mahdollisuus kehittää toimintoja ja olla aidosti mukana vaikuttamassa kasvavan yrityksen toimintaan ja pääset kehittymään taloushallinnon tehtäväkentän parissa. Toimitilamme sijaitsevat Espoon Keilaniemessä Accountor Tower -talossa. Meillä on käytössämme modernit työvälineet, joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöskentelyyn.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista korkeakoulututkintoa ja useamman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mielellään eri kokoisista organisaatioista. Sinulla on laaja kokonaisymmärrys talousyksikön toiminnasta ja olet sekä tekijä, osaaja että kehittäjä. Arvostamme kokemusta kehityshankkeista ja järjestelmistä. Toivomme sinulta analyyttisyyttä, numerotarkkuutta, itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Sami Grönberg, p. 040-547 8248, parhaiten tavoitettavissa klo 16 jälkeen. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 25.10.2021.

Talousjohtaja (CFO)

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus