Skip to main content

Talouskoordinaattori

Talouskoordinaattori, Espoon kaupunki, Espoo Haemme varhaiskasvatuksen asiakasmaksutiimiin määräaikaista talouskoordinaattoria.

Asiakasmaksutiimin tehtäviin kuuluvat sekä kunnallisen että yksityisen varhaiskasvatuksen asiakasmaksuihin liittyvät tehtävät sekä uutena toimintona käynnistyvä varhaiskasvatuksen palvelujen tuottaminen palvelusetelillä.

Tehtävässä edellytetään äidinkielentasoista suomen kielen taitoa ja tehtävässä on selviydyttävä myös englannin- ja ruotsinkielisistä asiakastilanteista. Tehtävässä edellytetään erityisesti taloushallinnon osaamista, asiakaspalvelu- ja tietotekniikkataitoja, numerotarkkuutta, nopeisiin tilanteisiin mukautuvaa työotetta sekä itsenäistä päätöksentekokykyä ja tiimityöskentelytaitoja sekä soveltuvuutta tehtävään.

Arvostamme eri järjestelmien (Tulorekisteri, Community, Kela, Väestörekisteri, PSOP) ja erilaisten etuuksien tuntemusta.

Kelpoisuusvaatimuksena: Soveltuva korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto.

Työpaikan nimi: Sivistystoimen esikunta, talousyksikkö
Työaika: 36 h 15 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Espoon sivistystoimi luo espoolaisille hyvinvointia ja antaa heille mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen. Toimiala tuottaa opetus-, varhaiskasvatus-, kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja vapaan sivistystyön palveluja lähes 300 000 kaupunkilaiselle. Palveluja tuotetaan molemmilla kotimaisilla kielillä.

Sivistystoimen esikunnan henkilöstö toimii tukena ja asiantuntijakumppanina tulosyksiköille ja johdolle palveluiden tuottamisessa espoolaisille. Vastaamme toimialan digitaalisesta kehittämisestä, lakiasioista ja luottamuselinten valmistelun koordinoinnista, talous- ja henkilöstö- ja tila-asioista, viestinnästä sekä muista toimialan yhteisistä toiminnoista. Rakennamme yhdessä espoolaista sivistystä.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa suunnittelija Anni Askolin-Berggren, [email protected], p. 040 186 7597
Työpaikan osoite: Karaportti 1, 02610 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2536,18 €/kk
Työ alkaa: 1.5.2021 - 31.12.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 23.04.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-651-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 09.04.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Talouskoordinaattori

Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti