Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Talouskoordinaattori

Tervetuloa työskentelemään Espoon kaupungin varhaiskasvatuksen asiakasmaksutiimiin. Oletko Sinä meidän uusi numerotarkka talouskoordinaattori?

Pienen, osaavan ja hyvän yhteishengen omaavan asiakasmaksutiimin tehtäviin kuuluvat sekä kunnallisen että yksityisen varhaiskasvatuksen asiakasmaksuihin liittyvät tehtävät sekä tuoreimpana toimintona käynnistynyt varhaiskasvatuksen palvelujen tuottaminen palvelusetelillä.

Tehtävässä edellytetään vahvaa suomen kielen taitoa. Tulet myös kohtaamaan englannin- ja ruotsinkielisiä asiakastilanteita, joten näiden kielten osaaminen tulee olla riittävällä tasolla. Tehtävässä edellytetään erityisesti taloushallinnon osaamista, asiakaspalvelu- ja tietotekniikkataitoja, numerotarkkuutta, nopeisiin tilanteisiin mukautuvaa työotetta sekä itsenäistä päätöksentekokykyä ja tiimityöskentelytaitoja sekä soveltuvuutta tehtävään.

Arvostamme eri järjestelmien (Tulorekisteri, Community, Kela, Väestörekisteri, PSOP) ja erilaisten etuuksien tuntemusta.

Työpaikan nimi: Kasvun ja oppimisen toimiala, Esikunta, Talous ja hallinto, Talous palvelualue

Työaika: 36 h 15 min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Espoon sivistystoimi luo espoolaisille hyvinvointia ja antaa heille mahdollisuuksia jatkuvaan kehittymiseen. Toimiala tuottaa opetus-, varhaiskasvatus-, kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja vapaan sivistystyön palveluja lähes 300 000 kaupunkilaiselle. Palveluja tuotetaan molemmilla kotimaisilla kielillä.

Sivistystoimen esikunnan henkilöstö toimii tukena ja asiantuntijakumppanina tulosyksiköille ja johdolle palveluiden tuottamisessa espoolaisille. Vastaamme toimialan digitaalisesta kehittämisestä, lakiasioista ja luottamuselinten valmistelun koordinoinnista, talous- ja henkilöstö- ja tila-asioista, viestinnästä sekä muista toimialan yhteisistä toiminnoista. Rakennamme yhdessä espoolaista sivistystä.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa suunnittelija Anni Askolin-Berggren, etunimi.sukunimi@espoo.fi, p. 040 186 7597
Työpaikan osoite: Karaportti 1, 02070 ESPOON KAUPUNKI
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2536,18 €/kk
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2347-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 06.12.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11095673

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Talouskoordinaattori

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.12.2021

Jaa työpaikkailmoitus