Skip to main content

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Vastaamaan sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta

Tuet yhtiön johtoa ja muuta organisaatiota sekä raitiotieallianssia talouden osa-alueilla. Varmistat isojen investointien rahoituksen ja yhtiön tehokkaan toiminnan, joilla mahdollistetaan Tampereen merkittävimmän infrarakennushankkeen onnistuminen.

Etsimme talouspäällikköä vastaamaan yhtiön taloushallinnosta, niin sisäisestä ja kuin ulkoisesta laskennasta sekä allianssien talouden seurannasta liiketoiminnan eri osa-alueilla. Talousosaamisellasi tuet yhtiön kasvua ja menestystä ja teet laajasti yhteistyötä koko organisaation ja ulkoisten kumppaneiden kanssa. Johdon raportointi, talouden suunnittelu ja seuranta sekä isojen investointien rahoitus ovat keskeisessä roolissa työssäsi. Rahoituksen tukenasi toimii myös Tampereen kaupungin omistajaohjaus. Olet yhtiön johtoryhmän jäsen ja toimit tiimisi esihenkilönä suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa.

Odotamme Sinulta vahvaa ja monipuolista talousosaamista sekä selkeitä näyttöjä esim. teollisuuden, rakentamisen tai julkisen sektorin alueelta. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat perusta työtehtävässäsi menestymiselle.

Kiinnostuitko? Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalissa Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 31.8. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-17206.

 

 

Tampereen Raitiotie Oy on Tampereen kaupungin omistama yhtiö, joka vastaa tilaajana Tampereen raitiotieinfrastruktuurin rakentamisesta, kalustohankinnasta ja rahoituksen järjestämisestä sekä raitiotiejärjestelmän toimivuudesta. Tampereen Raitiotie Oy kehittää raitiotiestä tulevaisuuden liikennejärjestelmää, joka tukee kaupunkiseudun kasvua. tampereenratikka.fi 

Meillä teet merkityksellistä työtä kaikkien rakastaman Tampereen Ratikan parissa ja vaikutat omalta osaltasi Suomen vetovoimaisimman kaupunkiseudun kasvuun ja kehitykseen. Eri alojen asiantuntijoista koostuvassa motivoituneessa ja työkavereita tukevassa tiimissämme ei turhia pönötetä. Työt tehdään rennolla, ripeällä ja rohkealla otteella, minkä ansiosta saammekin usein vastata kysymykseen, miten meillä saadaan niin paljon aikaan. Eniten nautimme siitä, että työmme näkyy konkreettisesti Tampereen seudun kaupunkikuvassa nyt ja tulevaisuudessa. 
 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Tampereen Raitiotie Oy / co Mercuri Urval
Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti