Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Talouspäällikkö

Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiön (LOAS) laadukkaissa ja edullisissa opiskelija-asunnoissa asuu yli 3000 Lappeenrannassa opiskelevaa.

Talouspäällikkö

Haemme uutta työkaveria pysyvään työsuhteeseen luomaan ja kehittämään houkuttelevia asumispalveluita opiskelijoille. Me haluamme olla rakentamassa hyvinvointia ja kestävää kilpailuetua ympäristöystävällisesti ja tehokkaasti. Opiskelijat ovat toimintamme sydän.

Toimit Lappeenrannan seudun opiskelija-asuntosäätiön Talouspäällikkönä.

Tässä uudessa tehtävässä vastaat taloutemme pitkäjänteisestä suunnittelusta ja kehittämisestä. Pienessä hallinnollisessa organisaatiossa meidän jokaisen toimenkuva on erittäin monipuolinen, mutta talouspäällikön vastuulle kuuluvat erityisesti budjetin laatiminen, talouden seuranta ja analysointi sekä raportointi. Talouspäällikkö toimii myös vastuuhenkilöiden tukena kilpailutuksissa ja hankinnoissa. Työsi edellyttää tiivistä yhteydenpitoa ja työskentelyä toiminnanjohtajan sekä johtoryhmän kanssa.

Odotamme hakijoilta:

- korkeakoulututkintoa,

- taloushallinnon tuntemusta,

- halua ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen,

- hyviä kommunikointi-, viestintä- ja yhteistyötaitoja,

- toimisto-ohjelmien sujuvaa hallintaa (erityisesti Excel) sekä

- järjestelmällistä työskentelytapaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja haastavan tehtävän. Saatavilla on mielenkiintoinen työ osaavien ihmisten tukemana mukavassa työyhteisössä. Tehtävässä pääset jatkuvasti vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa kokonaisvaltaisesti. Apunasi ovat ihmisläheinen ja ketterä organisaatio sekä mukavat työkaverit. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Rekrytoinnista Adeccolla vastaa myyntipäällikkö Martti Hannola, p. 040 663 4033 tai martti.hannola@adecco.fi. Hakuaika päättyy 26.9.2021. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .

Lisätietoja tehtävästä antaa: Martti Hannola, martti.hannola@adecco.fi

Talouspäällikkö

Lappeenranta
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus