Skip to main content

TALOUSPÄÄLLIKKÖ/FINANCE MANAGER

Vastaamaan taloushallinnon koko toiminnasta Suomessa.

Tässä hieno mahdollisuus Kaakkois-Suomessa aidosti kansainvälisessä ympäristössä kehittämis- ja kehittymishaluiselle talouspäällikölle.

Uudelta Sonoco-Alcoren talouspäälliköltä toivomme proaktiivista työskentelyotetta ja halua olla mukana kehittämässä sekä uudistamassa taloushallinnon prosesseja ja analyyseja. Toivomme sinulta myös mielenkiintoa olla mukana johtamassa ja edistämässä jatkuvia järjestelmä- ja sovellusprojekteja Suomen organisaatiossa. Tarkempaa työnkuvaa voidaan muokata soveltuvin osin valitun henkilön aiemman osaamisen ja kiinnostuksen perusteella ja työtehtäviin voidaan sisällyttää erilaisia kehityshankkeita. Esihenkilönä tehtävässä toimii Regional Finance Manager.

Tehtäviisi kuuluu mm. seuraavat asiat:

  • toimia Suomen tiimin esimerkillisenä esihenkilönä sekä antaa tukea Ruotsin taloushallintotiimille
  • kehittää tuloksellisuutta ja tukea numeroilla muita yksiköitä
  • vastata kuukausi-, kvartaalitason ja vuositilinpäätöksistä Suomessa
  • tuottaa ja ohjata talouteen liittyviä raportteja/investointilaskelmia//ennusteita ja budjetteja kuukausi- ja kvartaalitasolla
  • varmistaa, että talouden hoito ja ohjaus toimivat prosessien ja toimintaohjeiden mukaisesti, ja uudistaa niitä tarvittaessa
  • edistää raportointiin ja analyysiin liittyviä työkaluja ja datan hyödyntämistä laajemminkin
  • johtaa erilaisten järjestelmien/sovellusten käyttöönottoprojekteja hyvässä yhteistyössä kansainvälisten projektiorganisaatioiden kanssa

Toivomme sinulta muutamien vuosien työskentelykokemusta taloustehtävien parista, joissa olet toiminut asioihin omakätisesti paneutuen sekä talouden kehityshankkeista. Aikaisempi kokemus esihenkilön tehtävistä on eduksi mutta ei välttämätöntä, sillä rooliin on mahdollista kasvaa. Meillä viihtyy henkilö, joka pitää monipuolisesta tehtäväkentästä ja kasvavista vastuista. Koska organisaatiomme on kansainvälinen, tarvitset työssäsi etenkin englannin kieltä. Ruotsin kielen osaamisesta on sinulle hyötyä.  

Miksi sinun kannattaa hakeutua meille?

Sonoco-Alcore on aidosti kansainvälinen konserni, joten kansainvälisyys on meillä arkipäivää. Meillä sinua odottaa upea ja ammattitaitoinen työyhteisö ja apua saa työkavereilta niin läheltä kuin kaukaa. Meillä on käynnissä kiinnostavia kehityshankkeita ja näin pääset itsekin tehtävässäsi luomaan ja kehittämään uutta. Tehtävä on hieno mahdollisuus kehittää niin omaa työnkuvaasi kuin omaa osaamistasi sekä kehittyä urallasi meillä eteenpäin. Meillä ihmiset ja heidän osaamisensa on kaiken keskiössä.

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Haussa meitä avustaa Mercuri Urval, joten jos sinulla herää kysyttävää, soita Mercuri Urvalin konsultille Jesse Kannosto +358 40 561 2572. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään su 17.10. osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI–16405.

Sonoco-Alcore on osa globaalia Sonoco -konsernia, joka tarjoaa erilaisia pakkausratkaisuja sekä kuluttajille että teollisuuden käyttöön. Yrityksen historia on pitkä niin Suomessa kuin globaalisti, sillä ovat olleet mukana alalla jo vuodesta 1899. Sonoco-Alcorella on vankka asema Euroopassa kierrehylsyjen ja hylsykartongin valmistuksessa. Yritys toimii 15 Euroopan maassa ja työllistää noin 1800 henkilöä. Suomessa yrityksellä on kartonki- ja hylsytehtaat Kotkan Korkeakoskella sekä hylsytehdas Ruovedellä. Sonoco-Alcore valmistaa kierrätetystä kuidusta korkealaatuista kartonkia ja jatkojalostaa siitä hylsyjä teollisuuden käyttöön.

Lisätietoa yhtiön historia lyhyesti osoitteessa:  www.sonoco.com/about/history

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

TALOUSPÄÄLLIKKÖ/FINANCE MANAGER

Kotka
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti