Skip to main content

Talouspalveluesihenkilö, anonyymi rekrytointi

Haemme Talouspalveluihin, kirjanpitoon, talouspalveluesihenkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on varmistaa asiantuntevan kirjanpidon tiimisi töiden sujuvuus, sekä tukea kirjanpidon vastuualueen tavoitteiden saavuttamista. Kehität kirjanpidon vastuualueen toimintaa ketterästi ja innostavasti. Sinulle on kertynyt kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä. Toivomme sinulta myös kokemusta esihenkilötehtävistä.

Käytät mielelläsi uusimpia sähköisiä ratkaisuja ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia. Olet mukana prosessien kehittämisessä ja erilaisissa projekteissa. Etsimällämme henkilöllä on myös kehittämismyönteinen ja ratkaisukeskeinen työote.

Teet yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien, talouspalvelujen muiden vastuualueiden, kaikkien toimialojen ja muiden sisäisiä palveluja tuottavien yksiköiden kanssa. Arvostamme verkostomaista työskentelyotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Tukenasi sinulla on tiivis talouspalvelujen esihenkilöiden verkosto.

Panostamme esihenkilökoulutuksiin ja henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. lounas-, työsuhdematkalippu-, liikunta- ja kulttuurietu.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset näyttämään ja kehittämään osaamistasi kehittyvän organisaation mukana.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna (viikolla 40: 5.-10.10.2021). Yksilöhaastattelut järjestetään viikolla 41-42 (alustavasti to 14.10, pe 15.10 ja pe 22.10.2021).

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, Talouspalvelut

Työaika: 36h15min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto

Talouspalvelut -vastuuyksikkö vastaa Espoon kaupungin keskitetyistä taloushallinnon palveluista. Yksikkö tuottaa kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluja, myyntilaskupalveluja sekä ohjeistaa, tuottaa ja kehittää kaupunkitasolla ostopalveluja ja ostolaskujen käsittelypalveluja. Yksikkö tuottaa myös controller-palveluja konsernihallinnolle ja palveluyksikön tarvitsemia tuki- ja asiantuntijapalveluja.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja.

Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksessa olevien kompetenssitietojen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja.

Anonyymin rekrytoinnin onnistuminen edellyttää sinulta sitä, että kirjoitat omat tunnistetietosi ainoastaan niille osoitettuihin kenttiin. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaa anonymiteetin periaatteita.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa
Talouspalvelujen johtaja Marjo Eboreime, [email protected] tai arkisin hakuaikana klo 10 - 11 puhelimitse 046-8772301
Palvelupäällikkö Marja Tammi, [email protected]
Työpaikan osoite: Kamreerintie 5, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3502,27 €/kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 01.10.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-221-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 17.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti