Skip to main content

Tapahtuma-aikaisia työntekijöitä Peurunkaan

Peurunka on yksi suurimmista yksityisistä hyvinvointimatkailun toimijoista. Vuonna 2019 Peurungassa vieraili noin 300 000 asiakasta ja eri alan ammattilaisia Peurungassa työskentelee n. 100. Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa luonnonkauniin Peurunkajärven rannalla. Peurungassa pääset nauttimaan niin kylpylän, hemmottelun, kuntoutuksen kuin kuntosalin palveluista, mutta myös erilaisista tapahtumista sekä kattavista ravintolapalveluista. Läheinen monimuotoinen luonto ja järvi mahdollistavat myös monenlaiset aktiviteetit ulkona luonnossa. Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: https://peurunka.fi/

 

Haemme Peurungan ravintoloihin tapahtuma-aikaisia työntekijöitä erilaisiin ravintola-alan tehtäviin tarjoilijoista kokkeihin kuin myös avustaviin keittiötehtäviin, kuten astiahuoltoon ja esillepanoon.

 

Peurungan ravintoloissa pääset tekemään monipuolisia ravintola-alan työtehtäviä osaamisesi mukaan, niin keittiössä kuin salin puolella. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä hygieniapassia. Ravintola-alan kokemus katsotaan eduksi, mutta mikäli olet ravintola-alalla vasta urasi alkutaipaleella, saat tehtäviin kattavan perehdytyksen.

 

Työtä on tarjolla viikonloppupainotteisesti matkailusesonkien sekä tapahtumien aikaan, joten työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen oheen.

 

Odotamme valituilta henkilöiltä asiakaslähtöistä työotetta sekä positiivista asennetta asiakaspalvelutehtäviä kohtaan. Etsimämme henkilöt huomioivat työtoverit ystävällisesti myös kiireen keskellä ja pitävät yllä osaltaan hyvää yhteishenkeä. Osaat ottaa vastuun omasta työstäsi ja olet tuloksellinen toiminnassasi. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, positiivista ja innostunutta asennetta ja toivomme sinulla olevan hygienia- ja anniskelupassit tai valmius niiden suorittamiseen. Ajoittain ravintoloissa työ voi olla hektistä, joten toivomme sinulta löytyvän kykyä työskennellä hymyssä suin myös kiireen keskellä.

 

Peurunka tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa tehtävissä yhdessä Peurungan henkilökunnan kannustamana. Lisäksi tarjoamme ilmaisen parkkipaikan.

 

Lisätietoja hausta antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska 040 173 9797 / [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tapahtuma-aikaisia työntekijöitä Peurunkaan

Jyväskylä
Laukaa
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 06.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti