Skip to main content

Tapahtuma-assistentti, Alma Talent

Alma Talent hakee tapahtuma-assistentteja. Tarkka, aurinkoinen, puhelias ja rohkea? Oletko etsimämme tapahtuma-assistentti? Tule mukaan vauhdikkaaseen työympäristöön ja auta meitä järjestämään asiantuntijatilaisuuksia livenä ja verkossa.

Työnkuvaan sisältyy monipuolisia live- ja virtuaaliasiakaspalvelutehtäviä Alma Talentin koulutuksissa ja tapahtumissa. Tehtäväsi tapahtumapaikalla on ottaa vastaan osallistujia ja puhujia, huolehtia tekniikasta (esitykset, etäpuheenvuorot, mentimeterkyselyt), seurata tilaisuuden kulkua ja huolehtia siitä, että asiat sujuvat asiakkaidemme kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Helsingin keskustassa sijaitsevalla toimistolla tehtävinäsi on tapahtumien ja koulutusten valmistelevat työt sekä palauteraportit. Tapahtuma-assistentti toimii yhteistyössä sisällöntuotannosta vastaavien koulutuspäälliköiden, käytännön järjestelyistä vastaavien koordinaattoreiden sekä striimaajien ja kokouspaikan henkilökunnan kanssa.

Odotamme hakijoilta
• reipasta ja asiakaspalveluhenkistä otetta
• hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua uusia asioita nopealla aikataululla
• oma-aloitteisuutta ja nopeaa reagointikykyä
• rohkeutta ottaa vastuuta yllättävissä tilanteissa

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle koulun ohelle. Tarjoamme loistavan työympäristön uraansa aloittelevalle muun muassa yhteishenkemme ja osaamisemme ansiosta. Tiimissämme on kannustava ilmapiiri. Työ on osa-aikainen (tarvittaessa töihin kutsuttava) ja tuntityötä on tarjolla arkipäivisin. Oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoille tarjoamme mahdollisuuden työskennellä Lakimiesliiton Koulutuksen seminaareissa.

Täytä hakemus pikaisesti, kuitenkin 14.8. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Paikkoja on useampia, ja ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja saat Riina Pakariselta, riina.pakarinen@almamedia.fi.

Tutustu koulutuksiin ja seminaareihin: www.koulutus.almatalent.fi

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tapahtuma-assistentti, Alma Talent

Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö
1 - 2 vuotta

Julkaistu 15.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti