Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tapahtumatuottaja

Asiakkaamme Flik tarjoaa täyden palvelun tapahtumatuotantoa ja yksilöllisesti räätälöityjä online-viestintäratkaisuja 20 vuoden kokemuksella. Kasvun myötä etsimme heille nyt kokenutta ja asiakasvastuullista Tapahtumatuottajaa / Projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkusyksystä.

Mistä on kyse?

Työtehtävässäsi vastaat oman asiakasportfoliosi tapahtumahankkeiden alusta loppuun suunnittelusta ja toteutuksesta, sekä niihin liittyvien monipuolisten viestintäratkaisujen tuottamisesta yhteistyössä talon sisällä olevien muiden tiimien asiantuntijoiden sekä ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Projektisi liittyvät Suomen top100 yritysten ja organisaatioiden sijoittajaviestintään, b2b ja b2c puolen webinaareihin ja webcasteihin (esim. koulutukset, tiedotus- ja muut henkilöstötilaisuudet). Tapahtumat ovat sekä online- että live tapahtumia ja usein suuria, monimutkaisia multilokaatiolla tapahtuvia.

Tässä roolissa pystyt kasvattamaan ja kehittämään omaa tapahtumatuotanto-osaamista sekä pääset mukaan muihin kiinnostaviin kotimaisiin ja kansainvälisiin projekteihin. Teet töitä osana innostunutta ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, kuitenkin vastaten täysin itsenäisesti omasta vastuualueestasi ja asiakkuuksiesi kehittämisestä.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Haluat työskennellä erilaisten tapahtumahankkeiden, mediatuotantojen sekä isojen asiakasprojektien parissa ja sinulla on mahdollisuus hyödyntää jo olemassa olevaa laajaa tapahtuma-alan verkostoa. Arvostamme kokemusta erilaisten kompleksien projektien läpiviemisestä itsenäisesti, plussaa jos on kokemusta juuri online- ja live tuotantojen saralla. Budjetoinnin, aikataulutuksen sekä sopimusasioiden ymmärrys katsotaan myös eduksi. Ihmisläheisenä viestijänä osaat keskustella erilaisten ihmisten kanssa ja vaativatkin neuvottelutilanteet ovat sinulle tuttuja. Osaat viestiä sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja kokeneena projektipäällikkönä pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi edistäen asioita ja projekteja sovittujen aikataulujen puitteissa. Itseohjautuvuus, itsenäisyys sekä vastuullisuus kuvastavat työskentelyäsi ja asiakasrajapinnassa työskentely tuntuu sinusta mielekkäältä.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Jos vastauksesi on kyllä, niin valjasta osaamisesi hakemuksen muotoon ja lähetä se ja ansioluettelosi meille palkkatoiveen kera. Huomioithan, että ryhdymme haastattelemaan ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Laakso, tarja@poolia.fi, 020 7290 837 ja 3.8. alkaen Sanna Majava, sanna@poolia.fi, 020 7290 838.

Flik Helsinki Oy

Flik Helsinki Oy on osa Inderesiä, jonka tehtävänä on toimia linkkinä sijoittajien ja pörssiyhtiöiden välillä. Inderes tuottaa palkittua osakeanalyysia, sisältöjä ja tietopalveluita kaikkien sijoittajien ja pörssiyhtiöiden ulottuville. Meillä työskennellään ilman hierarkioita pienemmissä tiimeissä, tutustu organisaatiomme arvoihin ja kulttuuriin tarkemmin tästä.

FLIK tuottaa ja toteuttaa visuaalisesti korkeatasoisia tapahtumia joko kokonaan virtuaalisina tai ns. hybriditapahtumina. Tapahtumatuotantomme sijoittuvat neljään studioomme, asiakkaidemme omiin tiloihin tai ulkopuolisiin tapahtumatiloihin. Käytössämme on alan kehittynein tekniikka ja itse kehittämämme videoalusta (VideoSync), joka mahdollistaa tapahtumaan interaktiivisen osallistumisen mistä päin maailmaa tahansa. Olemme toimijana joustavia ja pystymme toteuttamaan kokoluokaltaan ja vaativuudeltaan hyvin erilaisia projekteja.

Tarjoamme asiakkaillemme mm. event design -palveluita, jotka mahdollistavat koko tapahtuman suunnittelun ja toteutuksen tilaamisen avaimet käteen -periaatteella. Laadukkaat videotuotantomme palvelevat asiakkaitamme yritysesittelyvideoista mainosfilmeihin tai vaikkapa somevideoihin liikkuvan kuvan voimalla.

Flikillä työskennellään hybridimallin mukaisesti, osin paikan päällä Helsingin Ruoholahden tiloissa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Tapahtumatuottaja

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus