Skip to main content

Tapahtumatyöntekijä / roudari, Helsinki

Etsimme pääkaupunkiseudulle erilaisten tapahtumien mahdollistamiseen väkeviä ja tarmokkaita tapahtumatyöntekijöitä / roudareita. Töitä tehdään silloin kuin tapahtumia järjestetään ja työt sijoittuvat vaihtelevasti aamu-/ita- ja yövuoroihin. Työ on osa-aikaista keikkatyötä mutta sesonkiaikoina töitä voi olla tarjolla ns. täydet tunnit.

Tehtävänkuvaan kuuluu mm. tavaroiden ja välineiden siirrot, erilaisten rakenteiden (lavat, katsomot, teltat) kasaus sekä purku ja tehtävässä vaaditaankin riittävän fyysisen kunnon lisäksi kykyä saumattomaan yhteistyöhön sekä sitkeää asennetta. Erilaisten käsi- ja akkutyökalujen tai työkoneiden käyttökokemus katsotaan eduksi.

Keikkaluontoisuuden vuoksi työ sopii hyvin myös muun työn tai opiskelun yms. ohelle. Teet töitä kun se sinulle itselle sopii. Työstä saat myös reilun palkan lisäksi loistavaa kokemusta mielenkiintoisista tehtävistä. 

----------

Miten haet työpaikkaa:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Hanna Rasimäki
Hr-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 2915
hanna.rasimaki@eezy.fi

www.eezy.fi

Tapahtumatyöntekijä / roudari, Helsinki

Eezy Oyj
Uusimaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus