Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tapahtumatyöntekijä Seinäjoki Areenalle

Rakastamme työtämme – luomme aitoja kohtaamisia ruuan ja palvelun äärellä asiakkaillemme, joka päivä.

Tapahtumatyöntekijä

tule rakentamaan maagisen onnistuneita tapahtumia kanssamme!

Seinäjoki Areenan ravintolat Miitti ja Eventti palvelevat asiakkaitaan arkisin herkullisella lounaalla. Iltaisin ja viikonloppuisin hurmaamme asiakkaamme monipuolisilla messu-, tapahtuma- ja kokouspalveluilla.

Vuosien varrella Areenassa on leivottu maahamme uusia puoluejohtajia, kruunattu loistokkaita tangokuninkaallisia ja järjestetty onnistuneita yritysjuhlia - unohtamatta lukuisia pieniä kokouksia.

Katso lisää:
http://www.seinajokiareena.fi/
https://www.fazerfoodco.fi/ravintolat/Ravintolat-kaupungeittain/seinajoki/seinajoki-areena/

Tapahtumatyöntekijä olet avainroolissa tapahtumien yleisömyynnin toteuttamisessa. Toimit iloisena ja reippaana asiakaspalvelijana ja varmistat että myytävät tuotteet ovat asiakkaillemme houkuttelevia ja helposti saavutettavissa.

Luot tiimiisi kivaa tekemisen meininkiä omalla reippaudellasi.

Arvostamme jos sinulla on alan kokemusta tai koulutusta, mutta oppivainen asenne ja hymy joka ei hyydy kiireessäkään on tärkeintä meille.

Tapahtumatyöntekijän tehtävät ovat tarvittaessa työhön kutsuttavia ja työt alkavat heti kesän tapahtumissa.

MIKSI COMPASSILAISEKSI?

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta. Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

ETSITKÖ HYVÄLTÄ MAISTUVAA TYÖTÄ? LÖYDÄ TYÖPAIKKA SINUN MAKUUSI.

Hae mukaan energiseen tiimiimme! Hakuaikamme on elokuun loppuun saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13000 henkilöä 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Tapahtumatyöntekijä Seinäjoki Areenalle

Seinäjoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus