Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tapahtumatyöntekijä viikonlopputyöhön, Ikaalinen Spa & Resort

Tapahtumatyöntekijä viikonlopputyöhön, Ikaalinen Spa & Resort

Onko kalenterissasi tilaa viikonloppuisin? Haluatko päästä työskentelemään monipuolisissa ravintola-alan tehtävissä, osana hyvää porukkaa ja tekemisen meininkiä? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä etsimme useita TAPAHTUMATYÖNTEKIJÖITÄ viikonlopputöihin kesällä 2021 ovensa avanneeseen, uudistuneeseen Ikaalisten kylpylään!

Ikaalisten kylpylä on palvellut vuodesta 1884 alkaen, ja avasi nyt ovensa uudistuneena kesällä 2021 nimellä Ikaalinen Spa & Resort. Viihtyisä kylpylähotelli tarjoaa asiakkailleen monipuolisia lomaelämyksiä, ja asiakaskokemus on heille kaikki kaikessa. Etsimme ihmisiä, joille hyvän asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen on intohimo. Ikaalinen Spassa sinua odottaa välittävä ja periksiantamaton tiimi. Tervetuloa mukaan!

Tapahtumatyöntekijänä työskentelet ravintola-alan avustavissa tehtävissä mm. baaritarjoilun, astioiden blokkauksen ja tiskauksen parissa, aikaisempi kokemuksesi huomioiden. Kylpylässä järjestetään erilaisia tapahtumia ja keikkoja loppuvuonna lähes jokaisena viikonloppuna, joten töitä riittää reippaille tekijöille!

Kyseessä on viikonloppupainotteinen keikkatyö, joten työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti viikonlopuille ja illoille. Työ sopii siis loistavasti esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen.

Toivomme ennen kaikkea, että omaat reippaan, joustavan ja asiakaspalveluhenkisen asenteen. Sinulla on myös ripeä työote, etkä hätkähdä kiireen keskellä työskentelyä. Tehtävä edellyttää myös 18 vuoden ikää, sujuvaa suomen kielen taitoa ja voimassa olevaa hygieniapassia.

Ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä, sillä pyrimme järjestämään keikkatyöntekijöille yhteiskyytejä Tampereelta.

Työtunteja on tarjolla tilanteen mukaan - loppuvuonna työvuoroja riittää jokaiselle viikonlopulle!

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Riia Viljanen: 050 432 9897 riia.viljanen@bolt.works

Haku päättyy: 12.12.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Tapahtumatyöntekijä viikonlopputyöhön, Ikaalinen Spa & Resort

Bolt.Works Oy
39500 Ikaalinen
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus