Skip to main content

Tapahtumatyöntekijöitä Mikkeliin

Haemme reippaita tapahtumatyöntekijöitä kesän eri viikonloppu- ja iltatapahtumiin!

Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti painottuen viikonloppuihin. Tämä työ sopii erittäin hyvin opiskeluiden tai toisen työn oheen. Tarjolla on tehtäviä anniskelun, jäätelön-, lipun- kuin ruoka-annosten myynnin ja tarjoilun parista. Haemme tekijöitä Mikkelin keskustan lähellä järjestettäviin tapahtumiin, ja tapahtumia on kesällä lähes jokaisena viikonloppuna

Aiempi kokemus tapahtumien parissa työskentelystä on eduksi, mutta sitä emme vaadi. Aurinkoinen asenne työntekoon ja asiakaspalveluun ovat tärkeimmät ominaisuutesi. Työtehtäviin perehdytetään, ja ympärilläsi on joukko ammattitaitoisia työkavereita tukemassa työssä onnistumistasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden nauttia hienoista tapahtumista työsi ohessa. Tämä on samalla mahdollisuus sinulle kartuttaa arvokasta työkokemusta ravintola-alan tehtävistä. Tapahtumien lisäksi Barona tarjoaa mahdollisuuden työskennellä myös monissa muissa tarjolla olevissa tehtävissä Etelä-Savon alueella.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa haethan tehtävään oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronalta joel.pulkkinen@barona.fi/ 050 3223278 arkisin 9-15 välisenä aikana.

Hae paikkaa viimeistään 25.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: joel.pulkkinen@barona.fi, 050 3223278

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tapahtumatyöntekijöitä Mikkeliin

Barona HoReCa
Mikkeli
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 12.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja