Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Tarjoilija

Oletko reipas, joustava ja halukas kartuttamaan lisää kokemusta ravintola-alalta? Haemme asiakkaillemme Satakunnan alueelle tarjoilijoita.

Edellytämme, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on koulutus tai jonkin verran aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan töistä. Sinulta löytyy myös hygienia- sekä anniskelupassi.

Töitä on tarjolla eri tyyppisissä ravintoloissa. Työvuorot ovat 4-8 tunnin pituisia ja sijoittuvat vaihtelevasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti kaikille viikonpäiville. Työajat sijoittuvat sekä aamuun että iltaan. Keikkatyössä työvuoroja on tarjolla asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja voit itse päättää, mitä vuoroja haluat ottaa vastaan. Tässä työssä sinulla onkin mahdollisuus työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan – sopii siis loistavasti myös opiskelijalle tai toisen työn ohelle!

Mikäli työ kuulostaa sopivalta juuri sinulle, laita hakemusta tulemaan pikimmiten! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten nopeus on valttia!

Hae paikkaa viimeistään 14.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: satu.laitinen@barona.fi, 0409229207

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tarjoilija

Barona HoReCa
Pori
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus