Skip to main content

Tarjoilija

Meet & Bite on Kupittaalla Momentumin kulmassa sijaitseva tunnelmallisen urbaani kortteliravintola. Tarjoilemme puhtaista ja tuoreista raaka-aineista valmistettua sesonginmukaista purtavaa moneen nälkään, hyvällä juomalla kyyditettynä totta kai.

Sihti hakee uuteen Meet & Bite ravintolaan tarjoilijoita. Työt alkavat sopimuksen mukaan heinäkuun loppupuolella tai elokuun alussa. Töitä on tarjolla sekä osa-aikaiselle tarjoilijalle että tarvittaessa työhön kutsuttavalle. Työtunnit sijoittuvat klo 10 ja 24 välille. Tehtäviisi kuuluu à la carte -tarjoilu, drinkkien rakennus, blokkaus, siisteyden ylläpitäminen sekä muut tarjoilijan työt.

Olet etsimämme henkilö, jos nautit asiakkaiden ilahduttamisesta, olet täsmällinen ja joustava, sinulla on jo aiempaa kokemusta ja omaat tehokkaan työotteen. Tarjoilijalta vaaditaan myös hygieniapassi töiden alkaessa. Eduksi katsomme myös anniskelupassin.

Tarjoamme sinulle mukavan työpaikan ja työkaverit, mahdollisuuden kerryttää kokemusta sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja joustavat työajat.

Mikäli tunnistit itsesi, niin älä turhaan jää odottamaan vaan jätä hakemuksesi heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Sihdin Seppo Turunen seppo.turunen@sihti.fi tai p. 040 635 7833.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Seppo Turunen, seppo.turunen@adecco.fi

Tarjoilija

Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus