Skip to main content

Tarjoilija, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii nyt tulevaan talvisesonkiin ammattitaitoisia TARJOILIJOITA. 

Arctic Snow Hotellissa asiakas nauttii tilauksen mukaan paikallisia herkkuja pääasiassa lautasilta tarjoiltuna, mutta tarpeen mukaan herkut ovat tarjolla runsaissa buffeteissa. Ruokatarjoilun lisäksi tarjoilijan työtehtäviin kuuluu anniskelua baarista ja tarjoiltuna. 

Edellytämme tarjoilijoilta aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä, joustavuutta, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, suomen ja englannin kielien hallintaa sekä hygienia- ja anniskelupasseja. 

Oma auto helpottaa työmatkojen taittamista. Työ alkaa sopimuksen ja tarpeen mukaan marraskuun aikana ja päättyy 31.3.2021. Työvuoroja on tarjolla tarpeen mukaan arkena ja viikonloppuna. 

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi "Hae työpaikkaa" linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella. 

Tarjoilija, Arctic Snow Hotel

Lappi
Rovaniemi
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 14.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus