Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tarjoilija, The Berg & Scola, Inkoo

VIETÄ AINUTLAATUINEN KESÄ ETELÄRANNIKOLLA INKOOSSA 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tarjoilijoita kahteen Inkoossa sijaitsevaan tasokkaaseen ravintolaan: The Berg & Scola. Ravintolat ovat pienen perheyrityksen omistuksessa ja Inkoon työporukka koostuu osaavista ravintola-alan ammattilaisista. 

Mikäli etsit kesätöitä mielenkiintoisesta ympäristöstä ja etsit kenties väliaikaista maiseman vaihdosta, lue eteenpäin ja jätä hakemus. 

Etsimme kokeneita tarjoilijoita, eri kokemustaustoilla. Olitpa sitten fine diningin parissa viihtyvä tarjoilija tai kiireen keskellä viihtyvä bistro-tarjoilija, meillä on sinulle kokemustasi vastaavaa työtä tarjolla. 


SCOLA

Scola on Källnäsuddin vanha kyläkoulu, jonka elämä jatkuu nyt tasokkaana saaristoravintolana. Hyvällä maulla kunnostettu historiallinen koulurakennus kutsuu niin veneilijöitä, kesäasukkaita kuin juhla- ja kokoustilaisuuksiin tulijoita vuoden ympäri.

Scolassa tarjotaan laadukasta lähiruokaa, vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista. Ravintola tarjoaa saariston makuja, laadukkaita viinejä ja luontoa ympäri vuoden. Kesällä ravintolan sydän on suuri ulkoterassi upeissa maisemissa. 

THE BERG

The Berg-ravintola toimii saaristohotellin The Barön yhteydessä. Ainutlaatuinen ravintola tarjoaa elämyksiä luonnon helmassa. Ravintolan asiakkaina käy niin hotellin vieraat, alueen asukkaat, sekä laadukasta palvelua arvostavat asiakkaat ympäri Suomen. Asiakkaat voivat nauttia hienostuneesta illallisesta ravintola Bergissä tai nauttia samppanjaa saaristohotellin korkeimmalla huipulla sijaitsevalla Sunset-terassilla. 

INKOO

Eteläisen Suomen kauneimmat maisemat koostuvat niin merestä, metsästä, kuin maaseudusta. Etelärannikon kätketty helmi Inkoo tarjoaa rikasta historiaa, merta ja koskematonta luontoa. 

Inkoo sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta, Lohjan, Siuntion ja Raaseporin naapurissa. Työmatka taittuu esimerkiksi Espoosta omalla autolla melko nopeasti. Inkoon lähikunnistakin helpoiten kuljet omalla autolla. 

Toivomme sinulta:

 • Hygieniapassia
 • Anniskelupassi on eduksesi
 • Kokemusta tarjoilijan työstä
 • Asiakaspalvelutaitoa ja joustavuutta
 • Sitoutumista työhön koko sesongin ajaksi
 • Suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa
 • Ajokortti ja oma auto (ravintoloiden sijainnin vuoksi)

Tarjoamme sinulle:

  • Elämyksiä täynnä olevan kesän ainutlaatuisessa ympäristössä
  • Mahdollisuuden työsuhdeasuntoon lähiseudulla
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Arvokasta työkokemusta
  • Ammattitaitoisen ja osaavan tiimin

  TYÖPÄIVÄKOKEMUKSESI

  Tarjoilijan työhön kuuluu asiakaspalveluprosessin hallinta alusta loppuun saakka. 

  The Berg on oikea paikka sinulle jos olet jo kerryttänyt reilusti kokemusta A la Carte-ravintolassa työskentelystä. Viinituntemus ja ruuan ja juoman yhdistäminen on ehdoton etusi. 

  Scolassa työskentely sopii sinulle jos sinulla on jo vähintään vuoden kokemus A la Carte tarjoilusta.  

  Molemmissa ravintoloissa  tarvitset hyvää sopeutumiskykyä kiireeseen, sekä järjestelmällistä ja ammattimaista otetta työhösi. Työtä tehdään osaavassa ja iloisessa tiimissä, olethan sinäkin loistava tiimipelaaja?

  Tunnistitko itsesi kuvauksesta ja innostuit viettämään kesäsi Inkoossa? Autamme sinua asumisjärjestelyissä, joten tämä työ on mahdollinen myös sinulle, joka asut hieman kauempana. 

  TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

  Työtä tehdään vuoroissa, kaikkina viikon päivinä. 

  Työsuhde: Määräaikainen kesä-elokuu 2022

  Työaika: keskimäärin 112,5 h / 3 vko, sovittavissa myös toisin

  Palkka: Sopimuksen mukaan

  Paikkakunta: Inkoo

  HAKU KÄYNNISSÄ

  Olen Tiina Partti Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita jo hakuaikana! Kannattaa siis rohkeasti jättää työhakemusta tulemaan kohdasta "Hae työpaikkaa". 

  Jos sinulla jäi kysyttävää, ole minuun yhteydessä sähköpostilla tiina.partti@rainmaker.fi tai soittamalla numeroon 044 757 7639, tavoitat minut parhaiten arkisin klo 12-15.

  Tarjoilija, The Berg & Scola, Inkoo

  Kirkkonummi
  Kokopäiväinen

  Julkaistu 04.06.2022

  Yrityksen liikevaihto: 
  2 000 000 - 9 999 999 €

  Jaa työpaikkailmoitus

  Samankaltaisia työpaikkoja

  Eezy Oyj
  Hämeenkyrö
  IQM Quantum Computers
  Espoo
  Espoon Nosturikeskus Oy
  Espoo