Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tarjoilija, Chico´s Töölö, Helsinki, HOK-Elanto

Love at first bite!

Etsimme nyt Oopperatalon, Kisahallin ja Olympiastadionin kupeessa sijaitsevaan Chico’s Töölöön tarjoilijaa osa-aikaiseen (90h/3vko), vakituiseen työsuhteeseen. Ravintolapäällikkö Leila Girs lupaa, että kanssasi Töölössä työskentelee ammattitaitoinen, hyväntuulinen hupputiimi!

Amerikkalais-meksikolainen fuusiokeittiö tuo värikkään ja maukkaan Kalifornian comfort foodin suomalaisten sydämiin. Tarjoamme herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja, jotka näyttävät houkuttelevan kauniilta lautasella. Voit valita ja luoda juuri sinulle sopivan tavan ruokailla – annosten yhdistelemiseen ei ole rajoja! Burger-himon iskiessä Chico's on the place to be. Tuttujen burgerien rinnalle on tuotu uudet kasvisburgerit eli vurgerit, jotka nyt vaan hurmaavat jopa lihansyöjän. Tavoitteenamme on saada jokaisesta asiakkaastamme vakkari. Lyhin reitti tähän tavoitteeseen on, että pidämme kukin omalla persoonallisella tavallamme huolta asiakkaan fiiliksestä ja kokemuksesta.

Positiivinen asenne ja halu ilahduttaa asiakasta joka päivä ovat olennainen osa sinua. Et laita päätä pensaaseen, vaikka kaikki ei mene aina ensimmäisellä yrittämällä maaliin vaan haluat aina tehdä asioita paremmin. Meillä työnkuva on monipuolinen ja onnistumiset tehdään koko tiimin kanssa yhdessä. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta.

Työvuorossasi otat asiakkaat vastaan, huolehdit oman asemasi pöytiin tarjoilusta, ruoan ja juomien myynnistä, sujuvan iloisesta asiakaspalvelusta sekä ravintolan yleisestä viihtyvyydestä. Työtehtävät edellyttävät reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

Aiempi työkokemus tarjoilijan työstä on tarpeen, sillä Töölössä ollaan välillä yksin salissa – toki kaveri löytyy aina keittiön puolelta. Osaaminen vapauttaa muutenkin keskittymään asiakkaaseen! Hae kuitenkin rohkeasti mukaan iloiseen tiimiimme, vaikka olisit vielä työurasi alussa.

Edellytämme sinulta

- Oma-aloitteisuutta ja yhteistyöhakuisuutta
- Aurinkoista asiakaspalveluasennetta
- Positiivista pilkettä silmäkulmassa
- Anniskelupassia
- Intohimoa tekemiseen!

Tarjoamme sinulle

- Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
- Pääset työskentelemään ihanien työkaverien kanssa.
- Meiltä saat myös HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja eikä meillä ole ollut pelkoa töiden loppumisesta edes korona-aikana. Tämän kaiken lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.
- Asenne ratkaisee!

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tsekkaa vielä: Henkilöstöedut - HOK-Elanto ja Chico's Töölö

Staffpoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

#hokelanto
#restaurantlove

Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0444204241
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi

Tarjoilija, Chico´s Töölö, Helsinki, HOK-Elanto

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus