Skip to main content

Tarjoilija, Glass Resort

Glass Resort on Rovaniemellä Napapiirillä sijaitseva ensiluokkaista elämysmajoitusta tarjoava perheyritys. Saunalliset lasihuoneistot omalla poreammeella luonnon ympäröimänä tarjoavat upean yöpymiselämyksen vierailleen. Päärakennuksessa sijaitsevan ravintolat paikalliset herkut ja lämminhenkinen asiakaspalvelu eivät jätä ketään kylmäksi! Lue lisää: www.glassresort.fi

Glass Resort etsii tulevaan talvisesonkiin ammattitaitoista TARJOILIJAA.

Glass Resortin tyylikkäässä ja intiimissä ravintolassa asiakkaat pääsevät nauttimaan kokkien loihtimista puhtaista mauista. Resortin aamupala tarjoillaan monipuolisesta buffetista ja ravintolan menulta löytyy monipuolisesti suussa sulavia herkkuja paikallisista raaka-aineista loihdittuina.

Tarjoilijan työtehtäviin kuuluu tarjoilu sekä aamiaisella että illallisella. Ruokien ja juomien yhdistäminen, suositteleva tarjoilu ja erinomainen asiakaspalvelu koko asiakaskäynnin ajan ovat sinulle itsestään selviä asioita. 

Kokoaikainen työsuhde alkaa15.11. ja kestää 5.2.2022 saakka - mahdollisuus on jatkaa osa-aikaisemmin kauden loppuun saakka.  

Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Autamme asunnon etsinnässä tarvittaessa. 

Edellytämme hakijalta:

– Aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä

– Aitoa kiinnostusta ruokaa ja tarjoilua kohtaan

– Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja

– Joustavuutta

– Suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

– Työn, jossa pääset omalla tärkeällä työpanoksellasi vastaamaan upean elämyksen tuottamisesta Glass Resortin asiakkaille

– Työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi ammattilaisten tiimin ympäröimänä

– Ainutlaatuisen työskentelymiljöön

– Kattavan perehdytyksen

– Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä rahanarvoiset henkilöstöetumme.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh 0406226915 / [email protected]

Hae tehtävää osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi nykytilanteestasi, osaamisestasi ja aiemmasta työhistoriastasi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikaina ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti