Skip to main content

Tarjoilija, Holiday Village Valle, Utsjoki

Lomakylä Valle on pieni saamelainen perheyritys, jonka juuret ovat paikallisessa luonnossa ja kulttuurissa. Lomankylän sijainti tunturien syleilemän Tenon, Euroopan parhaan lohijoen varrella Utsjoen kirkonkylän vieressä ja Norjan välittömässä läheisyydessä on ainutlaatuinen. Etsimme a la carte-tarjoilijaa kesä- ja syyssesonkiin.

Haemme A LA CARTE TARJOILIJAA kesä- ja ruskasesonkiin asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen. Utsjoki on paikka, missä on vain mielikuvitus rajana harrastuksille. Laajat erämaa-alueet antavat mahdollisuuden nauttia monista luontoon liittyvistä aktiviteeteista. Voit retkeillä mahtavissa maastoissa, alueella on myös uimahalli, kuntosali sekä muita ravintoloita.

Työn aloitus kesäkuun alussa (1.6.) ja aina syyskuun loppuun saakka.

Tarjolla on:

  • Kattava työterveydenhuolto
  • Henkilökunnan edullinen ruokailu
  • mahdollisuus lainata fatbikeja, sup-lautoja, suksia, lumikenkiä ja muita aktiviteettivälineitä.
  • mukava työporukka
  • kilpailukykyinen palkkka

Joukkoomme solahtaa elämäniloinen, avoin ja yhdessä tekemisen meiningistä pitävä ihminen. Tekeminen on välillä vauhdikasta ja muutoksia saattaa tulla nopeastikin, joten hyvää sopeutumiskykyä tarvitaan myös. Arvostamme pelkän vastuunkantamisen lisäksi idearikkautta ja kehityshalua.

Tarjoilijana sinun tulee osata hoitaa tarjoilu aina ruoka- ja juomasuosittelusta laskutukseen ja huolehtia, että asiakkaan käynti ravintolassa on elämys, jonka hän haluaa kokea uudestaan. Tässä työssä aiempi kokemus vastaanotossa työskentelystä on myös plussaa, sillä välillä pääsee palvelemaan myös majoittuvia asiakkaita. Käytössä on Hotellinx -varausjärjestelmä.

Odotamme, että sinulla on hygienia- ja anniskelupassi ja puhut sujuvasti ainakin suomea. Muu kielitaito varsinkin saame, ruotsi tai norja on eduksi.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Sinulla on mahdollisuus maksulliseen kimppa-asumiseen Utsjoen keskustassa. Asunnossa on lukollinen makuuhuone ja yhteinen olohuone/keittiö. Ikkunasta näköala Tenolle.

Kerro meille miksi juuri sinä olisit sopiva tähän työhön, kerro ravintola-alan työkokemuksestasi, ja harrastuksistasi .Vain oheisen linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään. Hae nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja sopimus tehdään, kun sopiva henkilö löytyy.

Hae paikkaa viimeistään 29.05.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: kirsi.karhu@barona.fi, 0447022010

Guolbba Oy

Holiday Village Valle on saamelainen perheomisteinen lomakylä kauniissa Tenolaaksossa lähellä Utsjoen kylää. Alueeltamme löytyy tasokas muutama vuosi sitten valmistunut 12 huoneen luhtihotelli, korkean tason ravintola, sekä kotoisia mökkejä, joista kaikista avautuu upeat näkymät Tenojoelle. Paikka tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet, lähellä on Paistunturin ja Kaldoaivin erämaa-alueet ja Norja näkyy vastarannalla tuntureineen.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tarjoilija, Holiday Village Valle, Utsjoki

Guolbba Oy
99980 Utsjoki
Inari
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 12.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja