Skip to main content

Tarjoilija / Kanttiinityöntekijä Helsingin Vankilaan

Haluatko laittaa viilasi Leijonan kakkuun?

Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta. Leijona Catering vastaa Rikosseuraamuslaitoksen vankiloiden ruokahuollosta.

Etsimme Kanttiinityöntekijää Leijona Cateringille Helsingin vankilaan.

Työtehtäviisi kuuluu mm. kuorman purku, tilausten kerääminen, asiakaspalvelu ja kassamyynti.

Etsimme juuri sinua, jolle asiakaspalvelu kaikissa tilanteissa on sydäntä lähellä ja omaat asenteen, jolla mahdollistat työyhteisössä muidenkin onnistumisen.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä. Saat loistavat työkaverit sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi. Sinua odottaa vankilassa turvallinen ja luotettava työpaikka.

Edellytämme sinulta asiakaspalvehenkisyyttä ja että olet innokas oppimaan uutta. Eduksesi luetaan aiempi kassakokemus. Olet sosiaalinen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Mitä et vielä osaa, sen voit oppia meillä!

Työsuhde on vuoden määräaikaisuus ja tehtävä on kokoaikainen. Tässä tehtävässä työaikasi on pääsääntöisesti välillä ma-pe 7-14:30. Työsopimus solmitaan Baronan kanssa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.Tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus turvallisuusselvityksen avulla.

Hyppää mukaan lähettämällä hakemuksesi jo tänään!

Hae paikkaa viimeistään 10.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: riikka.heinonen@barona.fi, 045 7881 5085

Leijona Catering Oy / Ravintola, RISE Helsingin vankila

Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tarjoilija / Kanttiinityöntekijä Helsingin Vankilaan

Leijona Catering Oy / Ravintola, RISE Helsingin vankila
Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Leijona Catering RISE
Toijala
Leijona Catering Oy / Varuskuntaravintola Linna
Kouvola
Leijon Catering Oy
Hämeenlinna
Leijona Catering Oy / Varuskuntaravintola Linna
Kouvola